luciano Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 te same opony o szerokości 36 mają na zestawieniu rollingressistance mają większe opory toczenia niż wersja 40, to jakiś błąd, czy to jednak możliwe? szukam opon do mojego revolta do szybkiej jazdy po kiepskim asfalcie, ubitych sciezkach upatrzyłem sobie te challange, zastanwiam się teraz tylko nad szerokością, myślałem o 36 aby było dynamiczniej, a tu taki zgrzyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Różnica jest tak minimalna, że poświęcanie 4mm szerokości raczej nie ma sensu. Zauważ że 36c i 40c są w innych przedziałach ciśnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Czytałeś o problemie z montażem tych opon? Tu masz mój temat, dodatkowo z informacjami że opony się rozklejają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luciano Napisano 18 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 nie zdecydowałeś się ostatecznie na nie? Ja mimo wszystko chyba skusze się na tył na strade biance, a na przód gataway i pewnie na 40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Nie zdecydowałem. Uznałem że cena jest absurdalnie wysoka, a potencjalne korzyści są znikome w stosunku do Tufo Gravel Speedero które miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi