Tyfon79 Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 W dniu 22.01.2023 o 15:03, chudzinki napisał: Ten temat prawie od samego początku wydał mi się podejrzany i dalej coś mi tu nie pasuje, ale nie będę głośno mówił co ☺️. A co się szczypiesz? Napisz co sądzisz i już. Wysyłają ludków na fora do robienia innym markom gnoju bo przecież Trek najlepszy jest. To jest dla mnie straszna zaraza i miedzy innymi przez takie akcje nie trawię głównie tej marki. Tej roboczej wersji przynajmniej ja się będę trzymał. Przy tym poziomie ściemniania da się inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 (edytowane) @Tyfon79 Chciałoby się powiedzieć: "Narobiła gnoju i poszła w cholerę" 😁 Edytowane 23 Stycznia 2023 przez KNKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi