szyc113 Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Ostatnio kupiłem stary rower szosowy peugeot, chciałem zmienić owijkę bo stara jest zużyta i wogle to bardziej taki bandaż. Zdjałem go i pod spodem jest kolejny? Ale ten jest zupełnie twardy i sklejony, trochę jak włókno szklane, o co chodzi pomocy. Po lewej na zdjęciu jest jeszcze założone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 To może być żywica szelakowa, szelak to kupa owadów z indii , bardzo miłe takie coś warto guglować . Może rozpuszczalnik benzyna ekstrakcyjna, wd 40, czasem nawet denaturat czy płyn z kowidem do dezynfekcji rąk itp lub ostrożnie może suszarka albo nawet ostrożnie do kwadratu opalarka byle nie w pokoju. No i nie zapalić bawełny. Testuj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyc113 Napisano 17 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 @itrDzięki, chyba da się to zerwać jak się ponacina nożykiem. Ale po co to w ogóle jest żeby pogrubić kierownice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 O co chodzi? komuś się nie chciało odwijać starej i nawinął na nią nową. Wszystko wy*walić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Raczej za dobrze przyklejone było :))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Swoją drogą całkiem fajny sprzęt - jakąś tanią grupę szosową z nowoczesnymi klamkami i można jeździć (w życiu bym nie wrócił do zmieniarek na rurze dolnej...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCSPORT Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Ja bym tego nie ruszał, może Ci to zająć niewiadomo ile, przy okazji nawdychasz się chemii. Lepiej nawiń nową na to i wykorzystaj czas na jazdę, albo zabierz dziewczynę na spacer, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi