Nial Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Czołem! Zabieram Was na trasy dla poszukiwaczy miejsc o których "kto ma wiedzieć ten wie" Oczywiście nie pokażę wszystkiego, żeby te miejsca nie przestały być takie spokojne. Ale daję Wam punkt zaczepienia do własnych poszukiwań. Pojedziemy na Mazury Południowe, do Puszczy Piskiej https://youtu.be/3ohcdS-OAKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Rżną tam u Was lasy jak na Mazurach Zachodnich? Z drogi nic nie widać a jak się wjedzie w las to aż się płakać chce. W ciągu 3 lat połowa drzewostanu zniknęła, a średni poziom wody w jeziorach 30cm w dół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nial Napisano 18 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Rżną wszędzie gdzie pojadę w Polskę. Ostatnio z widzem kanału jechałem nad Zalewem Koronowskim i jeden z moich ulubionych szlaków nie istnieje, a było tam siedlisko bobrów. Mam wrażenie że nie chodzi tylko o drewno ale i pozyskanie działek pod obiekty turystyczne w atrakcyjnych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi