Roam Napisano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Witam chciałbym bym kupić coś takiego jak gravel z prostą kierownica , do kierownicy baranek nie jestem przekonany , pomimo że na prostej szybkiej trasie chciał bym niższej pozycji czego mi brakuje w moim rowerze cross na asfalcie utrzymując średnia 30km/h, z ciekawych rowerów fitness wpadł mi w oko sirrus 5.0 lub canyon roadlite i chyba to będzie najlepszym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Zobacz sobie też ofertę Cube SL Road - sam producent określa je jako gravele z prostą kierownicą. W zależności od modelu jest tam napęd 2x8 Claris w podstawowym modelu SL Road, poprzez 2x10 GRX 400 w modelu SL Road Pro, 2x11 GRX 800 w modelu SL Road Race i karbonowym SL Road C:62 SLT do 2x11 Ultegra w modelu SL Road SL. Prześwit na opony, jak przystało na gravela też jest dość duży i już w konfiguracji fabrycznej są wypuszczane na oponach 40-622 Schwalbe Little Big Ben lub G-One. Ten Sirrus bodajże jest chyba na oponach 30c i nie wiadomo czy szersze tam wejdą a więc jest to bardziej fitness, czyli szosa z prostą kierownicą niż gravel z prostą kierownicą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Marin ma sporo takich rowerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 Czy to ma być gravel (z prostą kierownicą) czy fitness? Bo to są zupełnie inne rowery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roam Napisano 17 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2023 No właśnie w czym różnica? Geometria ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi