chopmaz Napisano 15 Stycznia 2023 Napisano 15 Stycznia 2023 (edytowane) Szukam przedniego błotnika do fulla z amortyzatorem Manitou Machete. Wstępnie jestem zainteresowany tym: https://www.themudhugger.co.uk/collections/front-mudhugger-mountain-bike-mudguards/products/mudhugger-evo-ziptie-fitting?variant=32833361018962 Tutaj z tego co wiem to będzie mała rzeźba z wywierceniem dwóch otworków. Ale może polecicie coś innego? Druga sprawa to błotnik do gravela. Nie chcę pełnych, tu wystarczy dość krótki, ale też nie taki kilkunastocentymetrowy. Szerokość opony to 46mm. Nie znalazłem nic ciekawego. Też chciałem Mudhuggera, ale błotnik jest do opony do 42mm. Przy kole 650 opona może mieć 50mm. I ostatnie to szukam przyrządu do prostowania haka przerzutki. Po wstępnym rozeznaniu mam trzy opcje: Super B lub Bitul - cena ok 250-260 zł. Jest jeszcze Park tool za ok 350, ale czy warto dopłacać? Ewentualnie jakie jeszcze inne propozycje? Edytowane 15 Stycznia 2023 przez chopmaz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi