Dawid29er Napisano 14 Stycznia 2023 Napisano 14 Stycznia 2023 Szukam spodni na plusową temperaturę coś między 200-300zł. Znalazłem https://www.bikester.pl/pearl-izumi-select-escape-rajstopy-termiczne-bib-mezczyzni-M1009184.html?vgid=G1480376#cgid=277078 . Miał ktoś do czynienia z tym modelem ? Cytuj
daihat Napisano 20 Stycznia 2023 Napisano 20 Stycznia 2023 Mam letnie Escape-y :P. M-ki od 3 lat na moje 184cm/75kg, 84cm,95cm wygodnie, ciut przyciasne - na 70kg powinny być super. Wkładka bardzo cienka i mała z przodu, mi pasuje. Cytuj
przejazdem Napisano 22 Lutego 2023 Napisano 22 Lutego 2023 Miałem kilka par różnych pearl izumi. Bardzo nie polecam hybrid i aimfib. Badziewie. Miałem ich jakieś krótkie spodenki i były ok. Miałem długie letnie lajkry attac bodajże. I byłem z nich zadowolony. Miałem też ich jakieś hiper dobre na zime bibsy ale nie pamiętam nazwy. I dawały radę przy -10, nawet z wiatrem nie marzło się.). Dobry produkt. Jedyny jaki mi się ostał + te krótkie. Natomiast wszystkie rajtuzy te firmy mają jedną nieprzyjemną przypadłość. W innych markach tego jednak nie było. Rozmiar dobry, wszystko dobrze leży ale jajka naprawdę ciasno uciśnięte i to naprawdę. Żałuję, ze nie kupiłem czegoś innego na początku ale wtedy miałem styczność tylko z rogeli przy którym te ciuchy to był kosmos. Na szczęście mnie nie wysterylizowały. 😉 Nie polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi