Dawid29er Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Szukam spodni na plusową temperaturę coś między 200-300zł. Znalazłem https://www.bikester.pl/pearl-izumi-select-escape-rajstopy-termiczne-bib-mezczyzni-M1009184.html?vgid=G1480376#cgid=277078 . Miał ktoś do czynienia z tym modelem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daihat Napisano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2023 Mam letnie Escape-y :P. M-ki od 3 lat na moje 184cm/75kg, 84cm,95cm wygodnie, ciut przyciasne - na 70kg powinny być super. Wkładka bardzo cienka i mała z przodu, mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przejazdem Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Miałem kilka par różnych pearl izumi. Bardzo nie polecam hybrid i aimfib. Badziewie. Miałem ich jakieś krótkie spodenki i były ok. Miałem długie letnie lajkry attac bodajże. I byłem z nich zadowolony. Miałem też ich jakieś hiper dobre na zime bibsy ale nie pamiętam nazwy. I dawały radę przy -10, nawet z wiatrem nie marzło się.). Dobry produkt. Jedyny jaki mi się ostał + te krótkie. Natomiast wszystkie rajtuzy te firmy mają jedną nieprzyjemną przypadłość. W innych markach tego jednak nie było. Rozmiar dobry, wszystko dobrze leży ale jajka naprawdę ciasno uciśnięte i to naprawdę. Żałuję, ze nie kupiłem czegoś innego na początku ale wtedy miałem styczność tylko z rogeli przy którym te ciuchy to był kosmos. Na szczęście mnie nie wysterylizowały. 😉 Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi