ChuChu Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Hej, Mam nowe zaciski z klockami L02A. Jakieś opinie o nich? Nadają się do czegoś czy są raczej kiepskie? Oczywiście mógłbym przetestować samemu, ale jeżeli mają słabe opinie, to po prostu będę chciał je sprzedać jako nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Używam takich od nowości roweru i uważam że są git. Nie należę do lekkich ludzi, a hamują świetnie i przede wszystkim są ciche. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Ja również mam je w szosie od nowości, dwa sezony przejeździły i nawet połowa nie zużyta. W wakacje pierwszy raz byłem szosą w górach i zero problemów, zatrzymywały, kiedy miały zatrzymać (chociaż przyznaję, że przyzwyczajony do nich w MTB - na metalikach czułbym się pewniej ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2023 Klocki jak klocki. Swoją funkcje spełniają należycie. Nie masz się czego obawiać 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2023 Serwisuję sporo rowerów eksploatowanych w bardzo wymagających warunkach. Właściciele preferują oryginalne klocki shimano i praktycznie nie zakładam żadnych alternatyw w przypadku szos. Jak wszystkie żywice shimano są dość podatne na piski czy wycie w przypadku zabrudzeń i w takim przypadku szansa na ich przywrócenie do używalności jest minimalna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi