Chutes Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Cześć, przymierzam sie do kupna roweru, głównie ma służyć do jazdy po mieście, ale chciałbym żeby okazyjnie dał rade na szutrze czy leśnych ścieżkach. Budżet wiem że mały, dlatego rozglądam sie za używanymi. Myslalem nad single speedem ale boje sie że na jakas wycieczkę pod miasto moze być średni. Jestem dość zielony w temacie rowerow, dlatego nie wiem co jeszcze można by napisać. Jestem otwarty na kazda propozycje Wzrost 179, waga 84 Edytowane 14 Stycznia 2023 przez Chutes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sk27 Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Z nowych możesz spojrzeć na Lazaro Aero V2, co do używanych to najlepiej, żebyś przesłał linki do ogłoszeń, jeśli już jakieś przeglądałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi