adamsanders Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Panowie, proszę o szybką pomoc. Nieudolnie rozebrałem kółko tylniej przerzutki (konkretnie to dolne) i wypadły mi łożyska. Jak to złożyć do kupy, bo męczę sie z tym już od godziny. Próbowałem łożyska ułożyć po jednej stronie i jakoś wcisnąc tulejkę ale nic z tego. Łożyska za małe na moje paluchy, może macie jakiś trick albo ktoś dysponuje jakimś video tutorialem, ja nic na YT nie mogę znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Pokaż zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 To widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 W sensie rozłożyłeś łożysko na części pierwsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsanders Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Na filmiku gościu rozbiera przerzutkę ze zwykłą tulejką bez łożysk. W dalszej części pokazuje już serwis od gx w górę. Mi te łożyska kulkowe wypadły i mam je luzem. Udało mi się to złożyć! Piątek 13 dzisiaj, nie mogło być inaczej, dziękuję za zainteresowanie Bez zakładania kolejnego tematu. Kółeczka u mnie już niedługo będą się kwalifikowany do wymiany, nowe takie same czy może jakiś zamiennik firm trzecich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Próbowałem różne i nie ma sensu. Kup oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Ha! Tego jeszcze nie zepsułem! Miło, że jest tutaj ktoś z podobnym "talentem" do mojego. 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsanders Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Jakbyś miał coś do spier@!$# to daj znać - podjade i zobacze co sie da zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Godzinę temu, adamsanders napisał: Na filmiku gościu rozbiera przerzutkę ze zwykłą tulejką bez łożysk. W dalszej części pokazuje już serwis od gx w górę. Mi te łożyska kulkowe wypadły i mam je luzem. Udało mi się to złożyć! Piątek 13 dzisiaj, nie mogło być inaczej, dziękuję za zainteresowanie Bez zakładania kolejnego tematu. Kółeczka u mnie już niedługo będą się kwalifikowany do wymiany, nowe takie same czy może jakiś zamiennik firm trzecich? Obecnie używam kółek superstar components. Aluminiowe z profilowanymi zębami. Zysk wyglądu, minusów (na razie) nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi