Jacol1988 Napisano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 Witam nie dawno zakupiłem rower z silnikem bosch performance line cx po zamontowaniu speedbox przy wyższych prędkościach i mocniejszym nadepnięciu na pedal następuje przeskok w silniku przy lżejszej jeździe tego nie ma.Mial ktoś podobny problem ???. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 Nowe to, czy używane? Jak masz gwarę to niczym się nie przejmuj i zgłoś reklamację, tylko zdemontuj speedboxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrWie Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 A bez speedboxa nie przeskakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacol1988 Napisano 27 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 Nowe ,no właśnie jak jest wyłączony speedbox jest wszystko ok 😔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 (edytowane) A jaki konkretnie to rower? Jaki ma przebieg? Napisz coś więcej, bo na razie to nic nie wiadomo, ale mam pewne podejrzenia. Edytowane 27 Stycznia 2023 przez Maciek.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boodoos Napisano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2023 W dniu 12.01.2023 o 22:15, Maciek.B napisał: Nowe to, czy używane? Jak masz gwarę to niczym się nie przejmuj i zgłoś reklamację, tylko zdemontuj speedboxa A ile trzeba przejechać kilometrów aby speedbox nie był widoczny w charakterystyce pracy po podpięcia urządzenia diagnostycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdyba Napisano 8 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2023 Witam Czy udało się rozwiązać problem? Mam to samo w moim elektryku i również szukam lekarstwa. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 9 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2023 Może lekarstwem jest nie jeździć na tym całym speedboxie? Jak macie nowe rowery na gwarancji, to naprawdę macie Cohones by jeździć na speedboxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy202 Napisano 11 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2023 Jesteś pewny że to na silniku? U mnie co prawda z Volspeedem, tez się pojawia przeskok, ale nie na silniku a potrafi przeskoczyć łańcuch, nawet całkowicie nowy na nowej kasecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YKS74 Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Podbijam pytanie o przyczynę. Mam to samo w nowym CX na pasku, jeszcze bez speedboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikbar1 Napisano 9 Lutego Udostępnij Napisano 9 Lutego To opisz ten "przeskok" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi