ChuChu Napisano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 (edytowane) Hej, Chce połączyć ze sobą dwa kawałki pancerza hamulcowego. Potrzebuję do tego łącznik. Występuje on między innymi w giętkim elemencie z zestawu Jagwire. Chodzi o tą aluminiową końcówkę ( pod opaską zaciskową) elementu zaznaczonego na zdjęciu. Da się ją zdjąć z pancerza. Napiszę od razu, że taki element występuje w fajkach do V-Brake, ale niestety nie pasuje. Edytowane 12 Stycznia 2023 przez ChuChu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 Mam takie coś. Mogę ci wysłać w cenie listu poleconego, albo w jakiś inny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 @Roballinho masz dwie sztuki? Zapomniałem napisać 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Mam dwa. Daj znać w PM jak ci to przesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Dzięki! Odezwe się wieczorem na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi