chudzinki Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Zaraz! Co prawda córka póki co odrzuciła kolor (będę nad tym pracował 😀), ale jak jest z tym dropperem - trzeba dodatkowo dokupić adapter czy jest już w zestawie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Wydaje mi się że w tej ubogiej kompletacji jest sztywna sztyca okrągła i rzeczony adapter jak na filmie.. dopiero w wyższych jest ta o przekroju D... (ab Twostroke 01 Three) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Nie no, przecież nawet zdjęcie uwidaczniające pęknięcie ewidentnie wskazuje, że podsiodłówka jest D-Shape. Więc tak jak w zaznaczonym przeze mnie momencie filmu, w środku musi być ten adapter fabrycznie, bo i z okrągłą sztycą fabrykę opuszcza. Tylko średnica 27,2 mocno ogranicza wybór... No i ja zwracałem na to uwagę głównie z innego powodu - to na pewno, prędzej lub później, będzie trzeszczeć jak cholera. Edytowane 2 godziny temu przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Przynajmniej "rozcięcie " rury jest z przodu , więc minimalnie mniej się syfi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Czyli do nieokrągłej podsiodłówki ładują okrągłe sztyce - dziwne, przynajmniej dla mnie... Byłem przekonany, że podsiodłówka jest tylko spłaszczona od tyłu. Muszę zgłębić temat. Dobra, koniec OT, bo zaraz przyjdzie kierownictwo i rozgoni towarzystwo 😀. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, chudzinki napisał: Zaraz! Co prawda córka póki co odrzuciła kolor (będę nad tym pracował 😀) Niestety zegar cyka, to jest daily deal i prawdopodobnie jutro wróci do ceny z wczoraj (coś 1200 trochę ponad) - dostępność to inny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi