TheJW Napisano 9 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia Zestaw imbusów Wera Hex Plus za 57,17 zł. To jak darmo. https://www.amazon.pl/dp/B01H88GSW0 Aż chyba zamówię sobie drugi zestaw. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia @TheJW tych podlinkowanych już brak, takie są za połowę ceny: https://www.amazon.pl/Wera-5133164001-950-Hex-Plus-Multicolour/dp/B07X443PFF/ref=pd_sbs_d_sccl_1_3/260-4448463-1647850?pd_rd_w=Nn1Fx&content-id=amzn1.sym.df087dcb-bef2-43b0-a3d0-7b2e0daab34a&pf_rd_p=df087dcb-bef2-43b0-a3d0-7b2e0daab34a&pf_rd_r=3DF5X6X1818G83Q8QQDG&pd_rd_wg=SC1Ze&pd_rd_r=08817d83-c92d-45c9-ae47-6152f8557ad2&pd_rd_i=B07X443PFF&psc=1 Jakieś cudowne te imbusy że tak zachwalasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 9 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia (edytowane) Nie dziwię się, że brak, jak były w takiej cenie. Te krótkie niepraktyczne, szczególnie przy dużych rozmiarach gdzie i siły dokręcania/odkręcania są zazwyczaj większe. Te mniejsze może i fajne do niektórych zastosowań. Jest jeszcze dostępna wersja z kulką w kulce za 82,44 zł: https://www.amazon.pl/dp/B06XDCDHV8 Cudowne może nie są, są zwyczajnie bardzo dobre. Proste, wygodne, trwałe, nie obrabiają gniazd śrub. Edytowane 9 Grudnia przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia Jeszcze są Torxy => https://www.amazon.pl/dp/B00E8HM9N2?smid=A2R2221NX79QZP&th=1 - 72 zł / czyli żal nie kupić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia @TheJW Jak zamówiłeś drugi zestaw to mogę odkupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 9 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 7 minut temu, Eathan napisał: Jeszcze są Torxy => https://www.amazon.pl/dp/B00E8HM9N2?smid=A2R2221NX79QZP&th=1 - 72 zł / czyli żal nie kupić O, i to jeszcze BO do śrub z tymi pierdzielonymi bolcami. 🥴 W sumie zamówię sobie, dobre Torxy zawsze się przydadzą. Wszystkie 10-tki już ukręciłem albo ułamałem, a tych z dziurką potrzebuję do przykręcenia śrub w zębatce Shimano, bo mi się same w czasie jazdy wykręciły... @michalr75 odłożyłem na później i też nie zdążyłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia O zamówiłem i nawet nie zwróciłem uwagi, że to te dziurawe. Ale to nic. Właśnie odkryłem, że ten organizer na klucze ma magnetyzer. Mam taki sam do imbusów i nie wiedziałem o tym 😈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia Też chapnąłem torxy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 9 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia Też zamówiłem. I też sprawdzając specyfikację zwróciłem uwagę, że "etui" ma magnetyzer. Ale chyba imbusy go nie mają, przynajmniej ja nie kojarzę, a używam tego zestawu już prawie dwa lata. 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia @TheJW też mam ze 2 lata i też mnie to zaskoczyło... Albo nie widziałem, ale to jakieś usprawnienie dodane ostatnio. U mnie mają być w środę to porównam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia Mam imbusy, te z kulką w kulce, i magnetyzera w moim zestawie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 9 Grudnia Udostępnij Napisano 9 Grudnia Supacaz Super Sticky Kush Gravel 93 zł => https://allegro.pl/oferta/owijka-supacaz-super-sticky-kush-gravel-czarny-3-2-x-220-x-3-cm-13124861246 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia 18 godzin temu, TheJW napisał: Też zamówiłem. I też sprawdzając specyfikację zwróciłem uwagę, że "etui" ma magnetyzer. Ale chyba imbusy go nie mają, przynajmniej ja nie kojarzę, a używam tego zestawu już prawie dwa lata. 🤔 Też się skusiłem na torxy, te z dziurką 😉 jest w uchwycie magnetyzer: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia W dniu 9.12.2024 o 13:09, TheJW napisał: Też zamówiłem. I też sprawdzając specyfikację zwróciłem uwagę, że "etui" ma magnetyzer. Ale chyba imbusy go nie mają, przynajmniej ja nie kojarzę, a używam tego zestawu już prawie dwa lata. 🤔 hm właśnie dostałem. I nie wiem, czy źle zamówiłem, czy się walnęli. Dostałem krótką wersję. Niby po numerze z opisu znajduje się strona Wery i krótka wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 11 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia A co masz w zamówieniu na Amazonie? Jaki numer zestawu? Jak się walnęli, to Ci z pewnością wyślą właściwy. Albo może kliknąłeś link @michalr75? Pisał pod moim postem, że tych długich już nie ma i wrzucił link do krótkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia @TheJW zamówiłem te https://www.amazon.pl/dp/B00E8HM9N2?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 11 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia A dostałeś co? Bo ja już się pogubiłem. Myślałem, że krótkie były imbusy gdy skończyły się zwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia Mówię o torxach. Kupiłem te z mojego linka. Myślałem, że są długie. Przyszły krótkie 🫣 szczerze to nie wiem, czy się pomylili czy ja źle myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 11 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia No to ja zamówiłem te same. Jutro mają być w Paczkomacie, zobaczymy co przyjdzie. 🫣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 11 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia Dobra, już wiem o co chodzi. Standardowe torxy Wery faktycznie są sporo krótsze niż ich imbusy, chociaż na zdjęciach mogą wyglądać podobnie. Torxy odpowiadające długością tym znanym nam imbusom, to zestaw z XL w nazwie: 967/9 TX XL... I te nie są BO, czyli nie mają dziurki. Także wszystko wydaje się być ok po stronie Amazona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia @TheJW dzięki za rozjaśnienie. Tutaj jest dziurka, są zauważalnie krótsze. Takie kompaktowe bym nawet powiedział. Uznałem, że i tak zostawię. U mnie torx od święta się trafia więc nawet takim krótkim ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 12 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 14 godzin temu, TheJW napisał: Jutro mają być w Paczkomacie, zobaczymy co przyjdzie. 🫣 Albo i nie zobaczymy... 🙄 Nie zamówił ktoś przypadkiem dwóch zestawów? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano Czwartek o 15:15 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:15 Najpierw @Eathan zasiał ziarenko niepewności... Ok, poczekam - przeżyję. Teraz @TheJW dorzucił strzała z innej strony i zaczynam obgryzać paznokcie. Co gorsza, kredkowe troxy zamówione dla mnie, ale nie przeze mnie. Podglądu nie mam. Nerwowo rozklekotany czekam na zdalny unboxing . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano Czwartek o 16:20 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:20 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano Piątek o 08:31 Udostępnij Napisano Piątek o 08:31 Mnie los przydzielił dostawę dhl-em. Czekam do wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi