wr81 Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia (edytowane) Za 1000 może (bazowa cena 2100 bodajże) .W sumie najbliższy Decathlon jest bezpośrednio przy rzeczonym Carrefourze Zakopianka... Znalazłem jeszcze informacje o wcześniejszej wyprzedaży tego wynalazku na niezawodnym pepper.pl https://www.pepper.pl/promocje/kimet-rower-700cx40c-gravel-alu-21b-852395 Egzemplarz ze zdjęcia może być jednym z ostatnich jak nie ostatnim egzemplarzem... zdjęcia robione dzisiaj ok 13. EDIT: Żeby tradycji stało się zadość tani Maxxis z Amazonu na dobranoc Maxxis Aspen 29x2.40WT 120TPI EXO TR 66PLN Edytowane 3 Sierpnia przez wr81 dodatkowe informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 7 Sierpnia Udostępnij Napisano 7 Sierpnia Poranny odcinek serialu - tasiemca, tym razem skrojony pod gusta konserwatywnych Szosowców. Opona Re-Fuse 700x25C 37.50PLN Dętka Dętka Welter 700x23/32C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 16 Sierpnia Udostępnij Napisano 16 Sierpnia Dla uczulonych na mleko - maxxis ultralight. https://www.amazon.pl/dp/B099ZV86BB?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xgrzehoox Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia Kona Honzo 2022 rozmiar XL szary ( na wzrost 185-194 cm) 784,99 € (po zalogowaniu). Dość agresywna geometria ramy, krótki tył, amor powietrzny RockShox Recon RL Solo Air 120, hamulce dwutłoczkowe Shimano MT410 (tarcze RT30 - tylko żywica), dropper, napęd Deore 1x11 i sztywne osie. https://www.privatesportshop.es/catalog/product/view/id/3416795 Dojdzie przesyłka ok. 200zł i czekania z 2 tygodnie ale to i tak będzie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowe_lowe Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia W dniu 23.01.2023 o 11:39, vincek napisał: Canyon ma 10% zniżki na produkty z outletu: https://www.canyon.com/pl-pl/outlet-bikes/ Co to jest 10% wystarczy poczekać aż sezon się będzie chylił ku końcowi i wtedy wejdą fajne promocje:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia https://www.centrumrowerowe.pl/sztyca-regulowana-fox-racing-shox-transfer-performance-elite-pd27642/?v_Id=163899 Tysiak za dwieście mm? Może komuś się przyda. Wygląda jak dobry deal. Mnie jak zwykle nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia (edytowane) @Brombosz ale mi okazja jak u Niemca ją kupisz za nie całe 900 zł i to bez łaski . CR to cenowi bandyci .😁 Edytowane 23 Sierpnia przez pecio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia CR jest bezkonkurencyjne jeśli chodzi o tempo realizacji i dostawy. Byłem dwukrotnie w podbramkowej sytuacji i CR ratowało mi dupę. W takich przypadkach akceptuję dopłatę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia Niestety CR ma płatny zwrot i przy tańszych rzeczach średnio się opłaca odsyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia Ostatnio zwracałem bokserki, bezkosztowo. Może to zależy od wartości przedmiotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia Bezkosztowo gdy jest to reklamacja lub coś nie tak, po ich stronie. Gdy odsyłałem, bo mi jednak nie pasował ciuch to na swój koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia No to miałem fuksa 😀. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 23 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia Czy Ty, zamiast printscreena, wrzuciłeś właśnie zdjęcie telefonu zrobione innym telefonem? 🙆♂️😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia Niektóre aplikacje bankowe blokują wszystkie próby zrobienia zrzutów... Albo ja jeszcze nie trafiłem na właściwą appkę 🙂. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 23 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia No tak, prawda, zapomniałem o tym! Zwracam honor! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 4 godziny temu, KSikorski napisał: CR jest bezkonkurencyjne jeśli chodzi o tempo realizacji i dostawy. Byłem dwukrotnie w podbramkowej sytuacji i CR ratowało mi dupę. W takich przypadkach akceptuję dopłatę. I tak jeżeli chodzi o czas realizacji nie przebiją R2B. W niedziele po południu kupione , w ten sam dzień w NIEDZIELE wysłane we wtorek rano doręczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 6 godzin temu, TheJW napisał: Czy Ty, zamiast printscreena, wrzuciłeś właśnie zdjęcie telefonu zrobione innym telefonem? 🙆♂️😆 Zrobisz zrzut ekranu w aplikacji banku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 23 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia Przyjacielu, już dawno to wyjaśniliśmy 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 9 godzin temu, pecio napisał: I tak jeżeli chodzi o czas realizacji nie przebiją R2B. W niedziele po południu kupione , w ten sam dzień w NIEDZIELE wysłane we wtorek rano doręczone. Przebiją, bo w niedzielę o 13.00 zamówione w poniedziałek o 7.30 było w paczkomacie w mojej wiosce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 24 Sierpnia Udostępnij Napisano 24 Sierpnia @pecio Jak widzisz nie było tak źle z tą ceną. Rozmiar 30.9 ktoś już sprzątnął i przez to gul mi już tak nie rośnie. Wiem, że będę takiej potrzebował, ale pewnie wtedy wszystkie będą po 1500+, a teraz nie miałem jak kupić. Po niemieckich nie bardzo wiem jak szukać tego co chcę, nie zauważam dobrych ofert i często marnuję czas. Zza granicy jak coś kupuję, to zazwyczaj to czego u nas nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia @Brombosz jeżeli się z dostawą nie śpieszy to hiszpańskie ,austriackie , niemieckie sklepy jeżeli chodzi o ceny miażdżą polskie oferty. Fakt trzeba wertować ich strony w poszukiwaniu interesującego "materiału" . A jak masz rodzinę w USA ( darmowy ,bezcłowy transport 😉😁) to na Foxy , RS, ramy (i inne amerykańskie wynalazki) są tam czasami tak potężne promocje ,że aż głowa boli i żal nie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeg Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Niestety ale żeby u nas kupić obecnie rower to trzeba albo bardzo chcieć, albo mieć za dużo wolnych środków lub mieć sklep i serwis blisko domu. Ostatnio oglądałem Scotta scale i cannona scalpela i ceny o 25% niższe poza rodzimym rynkiem to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia RS Paragon - bywał dostępny w niższej cenie ale raczej nie w tej konfiguracji: prosta rura i piwoty. https://www.bike-discount.de/en/rockshox-paragon-gold-rl-28-solo-air-50-v-brake-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 28 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia Jakby ktoś szukał odzieży rowerowej, to na Siroko.com można użyć do jednego zamówienia dwóch kodów rabatowych. Po wpisaniu w koszyku "PCM9299" cała zawartość strony jest rabatowana 10% (niby ten kod ma być na 15%, ale u mnie obniżyło o 10), po dodaniu wybranych produktów przechodzimy dalej do formularza z danymi, gdzie mamy kolejne pole do wpisania kodu - po wpisaniu tam "BACK10" uzyskujemy następne 10% rabatu na zawartość koszyka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia Jak ktoś dłubie przy pancerzach i linkach przerzutek MTB, to jest dobry deal na alle (zwłaszcza jak macie SMART'a) - towar od sprawdzonego sprzedawcy. Ja mam jeszcze zapas, więc nie skorzystam. https://allegro.pl/oferta/zestaw-linek-i-pancerzy-shimano-mtb-optislik-11132923568?utm_source=notification&utm_medium=PLobserved_bpg&utm_campaign=PLobserved_bpg&utm_content=11132923568 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi