HSM Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca (edytowane) @spidelli A jaki jest numer przesyłki (ta część z kodem, którą uciąłeś)? Jak ma oznaczenia w stylu XX000000000XX, to jest to przesyłka pocztowa, tylko przez kogo obsługiwana... 😞 Możesz spróbować metody "na rozpaczliwca" - wpisuj ten numer na stronach śledzenia różnych operatorów (PP, DHL, DPD, InPost, GLS itp...). Może gdzieś dostaniesz komunikat, że "etykieta wydrukowana, ale przesyłka jeszcze nienadana". Edytowane 9 Lipca przez HSM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca https://parcelsapp.com/ , tutaj sie paczki sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca Sytuacja opanowana. Po interwencji w sklepie dostałem właściwą etykietę - bezpłatny zwrot za granicę, Poczta Polska. Sklep namieszał, to co wrzuciłem na poprzedniej stronie opatrzone jest instrukcją "wytnij i naklej". Dzięki Panowie za wskazówki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowe_lowe Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca fajnie jak czasem ktoś wrzuci jakąś promkę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca Znalezione na Pepperze. Garmin EDGE 1040 bundle za 1970 zł => https://www.pepper.pl/promocje/garmin-1040-bundle-za-45953-euro-859957 a wersja bez czujników jeszcze taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca (edytowane) @Greg1 Psst... znowu rzucili towar... Pojawiasz się i znikasz i znikasz.. Dla wymiotujących mam pozytywną wiadomość, jutro wyjeżdżam na wakacje i będę mniej spamował w tym temacie Edytowane 9 Lipca przez wr81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca @wr81 Dzięki za info, teraz zdążyłem 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca 👍 Uff, człowiek może spokojnie jechać na wakacje Trzeba korzystać póki się da... sam chciałem po dłuższym zastanowieniu kupić te dętki welter weight 26 za niecałe 9PLN a tu już cena 42... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 12 Lipca Udostępnij Napisano 12 Lipca (edytowane) Na stronie armytek.pl do jutra jest promka na ich produkty. Dla przykładu czołówkę C1 można mieć o 100 taniej. Po rabacie cena jest co prawda zblizona do tych z allegro, ale wydaje mi się, że jadnak lepiej kupować w sklepie producenta i mieć pewne wsparcie w przypadku ewentualnych reklamacji. Edit. Jednak jest taniej niż na allegro. Kod rabatowy do wpisania w koszyku: mylight Edytowane 12 Lipca przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca Osmo 3 w Avansie i Media Expert po 829 zł. Na to czekałem 😁. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca A porównywalne to do starych go-pro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca Jak kupowałem GP 11 to porównywali ją właśnie z Osmo Action 3, więc od starszych Osmo raczej lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martingg Napisano 19 Lipca Udostępnij Napisano 19 Lipca Mega promka na Giant Revolt 2 Black Diamond za 2800 ~~ z dostawą u nas jedyne 4500 + jak ktoś szuka pierwszego Gravela to spoko okazja wziąłem dla żony https://www.pepper.pl/promocje/rower-gravel-giant-giant-revolt-2-black-diamond-865678#comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 24 Lipca Udostępnij Napisano 24 Lipca Moda na sukces odcine 1543: minion dhf 29 agressor 27.5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aston_martin Napisano 26 Lipca Udostępnij Napisano 26 Lipca Promka na Garmina Edge Explore 2 https://wykop.pl/wpis/77355721/komputer-rowerowy-garmin-edge-explore-2-010-02703- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 27 Lipca Udostępnij Napisano 27 Lipca Z cashbackiem na letyshops który jest powiększony do 20% (max 60 zł zwrotu) to już całkiem fajna cena za tego Garmina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martingg Napisano 27 Lipca Udostępnij Napisano 27 Lipca 10%. Zależy od artykułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 27 Lipca Udostępnij Napisano 27 Lipca To nawet przy 10% wpadnie max. cashback czyli 60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 28 Lipca Udostępnij Napisano 28 Lipca (edytowane) https://allegro.pl/oferta/hamulec-hydrauliczny-shimano-deore-xt-br-m8020-bl-m8000-komplet-16118824359 Cena nie tyle atrakcyjna, co podejrzana.... Edytowane 28 Lipca przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 28 Lipca Udostępnij Napisano 28 Lipca (edytowane) Kupiłem, ale to było zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Chińczyk chwilę później zepsuł mi zabawę. Ogłoszenie jest już niedostępne. Dla ciekawskich napiszę, że oferta na kompletny zestaw hamulców XT wynosiła 255 zł z wysyłką. Edytowane 28 Lipca przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 28 Lipca Udostępnij Napisano 28 Lipca Ale przecież takich chinskich ofert jest więcej na alegro.... efekt wiadomy. Sprzedawać taniej niż w kontrowersyjnym outlecie - niemozliwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 29 Lipca Udostępnij Napisano 29 Lipca Chciałem zabłysnąć, a Ty mnie sprowadziłeś na ziemię... 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martingg Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca W dniu 27.07.2024 o 13:45, keltu napisał: To nawet przy 10% wpadnie max. cashback czyli 60 zł. dokładnie tyle wpadło w sumie wyjdzie 870 pln także się już za bardzo nie zastanawiałem, mimo jednej próby gdzie mnie wku@#$@ i odesłałem teraz niech już zostanie za takie "grosze" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia Okazja nie do końca internetowa bo w internecie towar wysprzedany https://www.carrefour.pl/zakupy-niecodzienne/sport-i-turystyka/rowery-i-akcesoria/rowery-25/kimet-rower-700cx40c-gravel-alu-21b tylko stacjonarna i lokalna (Carrefour Kraków Zakopiańska) ale opisuję bo ukzauje nieuchronny trend - gravele komunijne :). Gravel Kimet za okrągły tysiąc PLN. Tylko jedna sztuka na hali, niestety nie zanotowałem rozmiaru. Osprzęt można powiedzieć że dość markowy: manetki i klamkomanetki Shimano 2x7, kaseta Shimano, łańcuch KMC, korba prowheel, opony Kenda 700x40C. Stery Neco .Zaciski, piasty i obręcze raczej no name. Owijka dramatycznie cienka. Alternatywa dla najtańszych Tribanów lub składania bieda graveli na ramach mtb/cross i microshifcie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 3 Sierpnia Udostępnij Napisano 3 Sierpnia RC100 ma poważną konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi