TheJW Napisano 6 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca Jak znajdziesz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca 26 chyba ino dętki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Kupiłem Assegai i 2x Rekon. Rekony miały dostawę na koniec czerwca, a assegai w tym tygodniu. I Dostałem maila, że póki co wysyłają Assegai, a reszta jak będzie. Ciekawa polityka. Chyba jeszcze coś dokupię Ale póki co czekam jaki ten Assegai przyjdzie, czy zgodny z opisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca U mnie jedno z zamówień przyśpieszone: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Kupiłem 2 opony z jednej oferty. Wysłali jako 2 paczki tego samego dnia w odstępie kilku godzin 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Ja zamówiłem wczoraj o 13:00 a dzisiaj już pierwsza paczka przyszła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca (edytowane) @Greg1 Ja zamowiłem (chyba) to samo 2 czerwca a ma przyjść w środę.. może z magazynu w PL. edit: wróć mój inny bo z 3C.. @mareckiabc U mnie to samo te Ramblery przyszły jako 2 przesyłki w oddzielnych kopertach. Może nie mieli chwilowo pudełek zoptymalizowanych wielkościowo..? Magazyn Amazona w Niemczech Edytowane 6 Czerwca przez wr81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Godzinę temu, sky87 napisał: Kupiłem Assegai i 2x Rekon. Rekony miały dostawę na koniec czerwca, a assegai w tym tygodniu. I Dostałem maila, że póki co wysyłają Assegai, a reszta jak będzie. Ciekawa polityka. Chyba jeszcze coś dokupię Ale póki co czekam jaki ten Assegai przyjdzie, czy zgodny z opisem. Zgodny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca 4 godziny temu, NerfMe napisał: Jeszcze szukam czegoś na asfalto szutry pod 26 cali, ale nic nie widzę. A może być Kenda SBE? https://www.tradeinn.com/bikeinn/en/kenda-small-block-eight-30-tpi-26-x-2.10-mtb-tyre/137411709/p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Mogłaby byc tylko z tego opisu ciężko wywnioskować czy to tubeless czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 6 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 30TPI - "nie sondze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca W tytule tak, w opisie inaczej: Specifications: - Size: 29x2.1 - Etrto: 54-62 - Compo: DTC - Prote: SCT - Bead: FOLDING - TPI: 120 - Weight: 671±3 - TLR: Yes Wiec kto wie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 6 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca Ale to miało być 26, a wg. opisu "- Size: 29x2.1 -Etrto: 54-62" to 29" 😅 Może przyjdzie 27,5"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Tak to jest jak się czyta co się chce zobaczyć:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 7 Czerwca Udostępnij Napisano 7 Czerwca (edytowane) Oni też mają bajzej w oposach. Jeden przeczy drugiemu, ale zakładam, że to jednak jest 26". Sam się cały czas nad nimi zastanawiam do mojego małego koła, głównie z uwagi na cenę. Edytowane 7 Czerwca przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 7 Czerwca Udostępnij Napisano 7 Czerwca 14 godzin temu, Greg1 napisał: Ja zamówiłem wczoraj o 13:00 a dzisiaj już pierwsza paczka przyszła mam pytanie, czy miałś porónanie tych Rekonów 2.4 do Ardentów 2.4 może? No i na stronie maxissa widzę Rekon Race, Rekon Plus i nie widzę 'zwykłego' - to jakiś starszy model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 7 Czerwca Udostępnij Napisano 7 Czerwca (edytowane) Maxxis ma chyba kilka stron.. Faktycznie pierwsze wyszukanie z googla daje stronę z ograniczonym wyborem... nie ma rekona, nie ma np. reavera z gravelowych.. https://www.maxxis.com/int/tire/rekon/ tutaj z kolei rekon jest.. może nie jest dostępny w niektórych krajach? Albo ich strona działa jak Amazon (czy Bikeinn) Edytowane 7 Czerwca przez wr81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolek Napisano 7 Czerwca Udostępnij Napisano 7 Czerwca Do mnie dotarła DHR 29x2.6, już siedzi na obręczy. Raczej też nie ma się do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 7 Czerwca Udostępnij Napisano 7 Czerwca (edytowane) 24 minuty temu, Mentos napisał: mam pytanie, czy miałś porónanie tych Rekonów 2.4 do Ardentów 2.4 może? No i na stronie maxissa widzę Rekon Race, Rekon Plus i nie widzę 'zwykłego' - to jakiś starszy model? Nie miałem porównania bo to są moje pierwsze Maxxisy, do tej pory jeździłem na jakichś podstawowych Schwalbe, teraz miałem kupić Continentale Race Kingi przód i tył plus dodatkową Cross King na przód (w sumie nawet już kupiłem na wyprzedaży jednego z niemieckich sklepów za 8 czy 12 eur sztuka ale przez mój błąd wróciły do sprzedawcy) a te po prostu się trafiły. Rzeczywiście na polskojęzycznej stronie Maxxisa nie ma "zwykłych" Rekonów ale jest to opona bardzo często polecana na przód do Rekon Race na tyle. P.S. Jakby ktoś był zainteresowany to na Zalando Lounge są kaski POC i Bell i ochraniacze w fajnych cenach Edytowane 7 Czerwca przez Greg1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowe_lowe Napisano 7 Czerwca Udostępnij Napisano 7 Czerwca fajny post a to coś ode mnie może kogoś zainteresuje pozdro;) https://romet.pl/rower-gravelowy-romet-boreas-1-lite-2024-11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 7 Czerwca Udostępnij Napisano 7 Czerwca ^ Z kodem za newsletter 3134 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 11 Czerwca Udostępnij Napisano 11 Czerwca W Centrum Rowerowym jest Domain za 1200 PLN. https://www.centrumrowerowe.pl/amortyzator-rowerowy-rock-shox-domain-r-pd37288/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca (edytowane) @100lar3k pytałeś w innym wątku. Pojawiły się znowu jakieś (na ten być może bardzo krótki) jakieś zombie Maxxisowe na Amazonie Ikon 29,2,20 50.60PLN link Ikon Chyba Minion DHF 29x2.60 67.40 link Assegai 29x2.50WT 95PLN link Assegai link h Edytowane 13 Czerwca przez wr81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 14 Czerwca Udostępnij Napisano 14 Czerwca RAMBLER 650x47B EXO TR Tanwall 45PLN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 14 Czerwca Udostępnij Napisano 14 Czerwca Dożynki trwają, widać że Amazon działa reaktywnie - powyższe Ikon i Assegai mają podwyższone ceny więc z nimi raczej po ptokach.. Rambler jeszcze wisi. Powstałe z grobów ze starą ceną: Minion 29x2.50 3C EXO TR 75PLN Re-Fuse 700x28C 37PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi