ChuChu Napisano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 Hej, Aktualnie mam stojak wstawiany pod tylne widełki. Nie jest to najlepsze rozwiązanie, więc szukam stojaka, który będzie trzymał rower za tylne koło. Mam na myśli coś takiego: Ma ktoś jakieś sprawdzone, pasujące do szosy na tarczach? Jeżeli chodzi o budżet, to i mniej, tym lepiej. To tylko stojak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 A nie myślałeś o czymś tego typu? Ma to tę przewagę, że pozwala kręcić kołem. Sam używam takiego => https://rtrbikes.com/produkt/azor/ ale brak mi opcji kręcenia kołem. Dlatego zastanawiam się nad tym drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 11 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 Trzeba mieć otwór w korbie Szosowe ( przynajmniej wszystkie Shimano i FSA które mam) go nie mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 Mam coś takiego, tylko poprzedniej generacji. Sprawdza się. https://rtrbikes.com/produkt/azor/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 Super B - TB1909 Topeak Lineup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 2 godziny temu, Roballinho napisał: Mam coś takiego, tylko poprzedniej generacji. Sprawdza się. Również posiadam taki, sprawdza się bardzo dobrze, zarówno ustawiając rower przednim jak i tylnym kołem. Co ważne jest stabilny, a przy okazji dobrze wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi