akkwlsk Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Czołem, potrzebuję jednego kompletu śrubka ogranicznika + komin do przerzutki sram X0, takiej jak zaznaczona na zdjęciu poniżej. Może komuś się wala zbędna, chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 Możesz kupić nierdzewne "robaki", tylko wtedy będziesz musiał użyć imbusa. Plastik to tylko blokada, więc musiałbyś użyć kleju do gwintów. To tylko na wypadek gdybyś nie znalazł dawcy. Mogę także spojrzeć czy mam takie śruby od Shimano. Wyglądają podobnie. Ewentualnie w wersji Premium: https://vincere.pl/pl/sklep/484-sruba-m4x20-regulacyjna-vincere-ti-bolts.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 no niestety, ten plastik ma też gwint - w przerzutce jest "gołe" gniazdo o nieokrągłym kształcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi