DllEeD Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Witam serdecznie, przymierzam się do rozwożenia jedzenia na rowerze, szukam czegoś do 2000zł, jest masa tych rowerów ale nie wiem na jaki się zdecydować, moja waga to 88kg oraz 185cm wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Fixie i po roku będziesz miał nogi jak dęby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Ja bym przycelował w coś takiego pewnie https://www.decathlon.pl/p/rower-miejski-elops-speed-900/_/R-p-306287?mc=8549669 Generalnie coś lekkiego i szybkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 We Wrocławiu zdecydowana większość dostawców , kurierów jeździ na elektrykach . Przeważnie są to zupełnie partyzanckie, samojezdne , konstrukcje . Niby nie lubię i nie popieram ale w tym przypadku rozumiem . Byle używać z głową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi