Kamilos681 Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Może mi ktoś doradzić co z tą rdzą zrobić bo nie wiem czym to usunąć żeby nie uszkodzić ramy czy lepiej zostawić tak jak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Daje sobie uciąć dwa palce, że to jakiś brud/ olej/ klej, a nie rdza. Co to za rama? Aluminium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Szmatka wd 40 i przetrzeć aż zniknie w 2/3 potem zakaz parkowania w wilgoci i nacieranie ramy woskiem, do aut, teraz mam przypadkiem od k2 ( sklep z owadem i jedzeniem) speed wax I …. jeździć obserwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Cześć, dawno cię nie było. :))) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi