Cross90 Napisano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Poleci ktoś błotniki z tworzywa sztucznego, tak by tylny błotnik nadawał się do montażu pod bagażnikiem? Dobiore w ogóle coś takiego, czy mała szansa, że taki błotnik się zmieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Popatrz na modele SKS może coś dopasujesz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 SKS Velo 42, 47, albo 55 zależy od szerokości opony. Powinny wejść, a jak nie to przecież możesz przesunąć mocowania prętów bagażnika do tych przednich otworów. Zyskasz tym kilka kolejnych mm i nie będzie problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 6 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 @Maciek.B dobra rada🙂 w ogóle o tym nie pomyślałem 🤦♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Każdy błotnik Ci wejdzie, do wyboru, do koloru. Bagażnik nie ma żadnego znaczenia, istotna jest kwestia mocowań w ramie. I też polecę SKS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 Chyba już wszystko napisane . To przesunięcie przodu powinno zwiększyć ,,prześwit " . Może trzeba będzie obciąć końcówki prętów mocujących . Zawsze trochę szkoda bo gdyby do innego roweru .... ale takie pręty w razie czego można dokupić . Ja obcinam zawsze to mocowanie oświetlenia z tyłu bo często zakładam błotnik tego typu https://velo.pl/akcesoria/blotniki/accent/mud-boy-2 i przeszkadza . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 A to mnie Kolego zainspirowałeś. Mój błotnik idealny pewnie nie jest ale wykorzystałem chwilowo wolny błotnik z Dekla za jakieś 15 zł. Jeszcze nie testowany: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 12 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2023 @spidelli- też taki/tak miałem ale utrudniał zakładanie sakw . Za to dobrze sprawdza się w dedykowanym zastosowaniu - jako podsiodłowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 13 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Muszę go sprawdzić z sakwami, bo faktycznie na tej niższej poprzeczce może przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi