irowerem Napisano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 (edytowane) Załączam zdjęcie z wszystkimi częściami i śrubkami, pomoże ktoś jak to złożyć? Na necie zbytnio nie znalazłem nigdzie opisu a tym bardziej filmiku jak to złożyć Edytowane 5 Stycznia 2023 przez irowerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irowerem Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 (edytowane) A te podkładki to gdzie by dać(ta okrągła i prostokątna)? Od dołu jak rozumiem? Czy pomiędzy tymi metalowymi częściami, które wchodzą w szyny siodełka? Edytowane 5 Stycznia 2023 przez irowerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Logika wskazuje, że przy łbach śrub Tym bardziej, że część jarzma zintegrowanego ze sztyca nie jest symetryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irowerem Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Ok dzięki dałem radę, wolę mieć pewność jak coś pierwszy raz robię dlatego wole dopytać, chociaż "trochę" mi to zajęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi