maro240 Napisano 5 Stycznia 2023 Napisano 5 Stycznia 2023 Witam ,posiadam licznik wahoo element bolt v2 i używam go w dwóch rowerach, ustawione mam swoje pola danych w tym moc , kadencję itp ,ale po przesiadce na inny rower gdzie nie mam wszystkich czujników np.pomiaru mocy czy kadencji w liczniku znikają mi pola danych których wahoo czujników nie wykrywa i zastępuje je innymi a powrocie na pierwszy rower muszę od nowa ustawiać swoje pola danych .Czy jest możliwość zablokowania ekranu abym miał jeden układ graficzny mimo nie podpietych czujników do niektórych pól danych Cytuj
Mihau_ Napisano 5 Stycznia 2023 Napisano 5 Stycznia 2023 Nie masz w wahoo różnych profili aktywności żeby z jednego korzystać na jednym rowerze a na drugim z innego? Cytuj
heavy_puchatek Napisano 6 Stycznia 2023 Napisano 6 Stycznia 2023 Domyślnie w Bolcie nic się nie zmienia po przesiadce na cokolwiek innego. Jeżeli jadę na przykład rowerem bez pomiaru - to po prostu w rubryczce "moc 3 sekundy" jest N/A i tyle. Nie ma czujnika to nie ma mocy. W starym Bolcie było tak samo. Nie wiem co jest pozmieniane w twoich ustawieniach czy profilu, ale tam bym szukał. Domyślny jest właśnie jeden układ. Cytuj
maro240 Napisano 6 Stycznia 2023 Autor Napisano 6 Stycznia 2023 Poszukam ale szukałem już wiele razy i nic a mam tak że jadę na mocy ok a jak jadę beż to znika mi pole mocy a pojawią się pole np kilojoules Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi