limaK98 Napisano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2023 Jak tam z jutrem, wybiera się ktoś pojeździć do Bielska? Może by się spotkać pod Hotelem na błoniach około 16-16.30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2023 (edytowane) Ja planuje być koło 12-13 @bardok206 jak tam z filmem z poprzedniego zlotu? Wyrobisz się? Edytowane 14 Czerwca 2023 przez szewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2023 Radom też planuje być na 12-13 w Bielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2023 My powinniśmy do 14 być na miejscu. Jeżeli kto zaczeka, to przepakujemy samochód i możemy jeszcze gdzieś wyskoczyć pojeździć chyba że młody będzie mocno chciał okolicę zwiedzić, to od piątku ruszamy z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2023 Godzinę temu, szewka napisał: Ja planuje być koło 12-13 @bardok206 jak tam z filmem z poprzedniego zlotu? Wyrobisz się? Nie ma szans... wynikła niespodziewana sytuacja która zabrała mi ostatnie dni całkowicie. Filmy będą po zlocie niestety. Siedzę teraz i pakuje się po nocy ;o , a jeszcze muszę się ogolić bo fryzjerzy w wała lecą i trzeba tygodniami czekać na golenie 10 minutowe maszynką: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 no trudno, może wpadniemy na siebie gdzieś przypadkiem, mam wolne dopiero od 16 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi