Kenzie Napisano 17 Maja 2023 Udostępnij Napisano 17 Maja 2023 @DudiRadom my już mamy nocleg zaklepany w ośrodku, ale trzeba się z babka kontaktować, bo czasami bywa, że już ma pokoje zajęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 23 Maja 2023 Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 no nam Michaś też miał zaklepać od czwartku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 24 Maja 2023 Udostępnij Napisano 24 Maja 2023 Ja właśnie zarezerwowałem dla 4 od czwartku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 29 Maja 2023 Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 To jak, próbujemy coś zmontować pod te 15lecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 29 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2023 Można by jakieś koszulki rowerowe, nawet jakby były po zlocie. Bo zwykłych już trochę jest i z kubkami to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 @kyloziom a zostało coś z zeszłego roku w kasie ? Dla stałych zlotowiczów można faktycznie zrobić jakieś lepsze koszulki. Do wyjazdu postaram się zrobić kilka projektów i na miejscu wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 30 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 @Kenzie zostało 40plnów za zeszły zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 31 Maja 2023 Udostępnij Napisano 31 Maja 2023 Może ktoś z przyjeżdżających wcześniej chciałby wyskoczyć na ścieżki do Bielska w czwartek popołudniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Jest taka szansa. Nasza 4 x Radomia. Jak się uda z wyjazdem w miarę wcześniej to postaramy się . Dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Panowie, jak wszystko dobrze pójdzie to podjade do was na czwartek i piątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 No i fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 W dniu 31.05.2023 o 20:39, limaK98 napisał: Może ktoś z przyjeżdżających wcześniej chciałby wyskoczyć na ścieżki do Bielska w czwartek popołudniu? Ja będę w BB od środy. To może w piątek Szczyrk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 @Hanzo Rok albo dwa lata temu nie jeździliśmy przez Szczyrk czy to było tylko przelotem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Rok temu była Szklarska, dwa lata temu to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 @HanzoCo do BB to tam jazda głównie na fullu czy HT też przejdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Znaczy nie zmieniliście rowerów. Na te prostsze można na ht, ale te ciekawsze to raczej full. No i oczywiście podjazdy na HT będą "lepsze". Szczyrk też raczej full. Ale w BB zawsze można wypożyczyć fula a nawet elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Ja kupiłem coś pośredniego: Accent Hero GX. Da radę ? Wypożyczenie rozważam, ale mało jeździłem na takowych i nie wiem czy bym sobie nie zrobił tym więcej szkody, jak pożytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 (edytowane) Dzień dobry. Od nas pięciu będzie w czwartek i jeden zapowiada się dojechać W piątek. Organizator zadzwoń do mnie bo odrzuciłeś gościowi kasę i słusznie Ale ja mu zarezerwowałem dodatkowy nocleg od cze do niedzieli ... Jedzie za tych co głosowali a nie jadą....więc na liście możesz go dopisać. Nick : rest2t Kasę jego mam to dam. Pani z ośrodka malejki młyn i będzie dzwonić w poniedziałek żeby wyjaśnić do ciebie. Stawiam piwko 😎 Edytowane 9 Czerwca 2023 przez Ukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxcichy465 Napisano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 Cześć, Nie pojawie się na zlocie, ale w zastępstwo od piątku będzie za mnie Patrycjusz ak DJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 12 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2023 W dniu 9.06.2023 o 09:37, Ukasz napisał: Dzień dobry. Od nas pięciu będzie w czwartek i jeden zapowiada się dojechać W piątek. Organizator zadzwoń do mnie bo odrzuciłeś gościowi kasę i słusznie Ale ja mu zarezerwowałem Podeślij do siebie numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 Ja z rana jade z znajomymi do wisły. Po poludniu moge podjechać na bb (jak się wyrobie). Jeśli chodzi o piatek to jak najbardziej można wyskoczyć na szczyrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 Miejmy tylko nadzieję, żeby pogoda była łaskawa, bo póki co nie zapowiada się kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 Czwartek ma być w miarę. Ale jak to mówią w górach pogoda jest nieprzewidywalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 Nasza familia w czwartek na miejscu, ale jeździć będziemy od piątku dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi