Kenzie Napisano 23 Marca 2023 Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 Pozostaje opłacić W przyszłym tygodniu albo na początku kwietnia powinny być u Ciebie pieniążki @kyloziom. Z kim się widzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 24 Marca 2023 Udostępnij Napisano 24 Marca 2023 My z Radomia też będziemy, jeszcze nie wiem ile osób, też na początku kwietnia wpłacę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Panie i Panowie wpłacać, bo póki co słabo Nam to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2023 ja póki co musze się wstrzymać - rozczarowała mnie troche "zmiana" terminu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 Bez sensu była ta ankieta bo termin ustalili ludzie którzy pewnie i tak nie planowali się zjawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 16 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 No od przyszłego roku trzeba będzie między sobą ustalić na grupie msg termin i miejsce. Bo tak jak Hanzo napisał głosują ludzie którzy i tak się pewnie nie zjawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 (edytowane) W dniu 16.04.2023 o 12:57, Hanzo napisał: Bez sensu była ta ankieta bo termin ustalili ludzie którzy pewnie i tak nie planowali się zjawić. Planowali z tego co wiem. Młyn życiowy i zapomniałem o temacie dobrze że wczoraj jeden przypomniał. Dziś wpłacę. Może termin kolejnego zlotu ustalać na zlocie w końcu ustala go ci co jeżdżą 😀. Edytowane 19 Kwietnia 2023 przez Ukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 No z chęcią chciałbym zweryfikować osoby głosujące z tymi ktore się faktycznie pojawia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 Na razie jeden nam odpadł ale przyczyny niezależne. Reszta czekam. Leci właśnie przelew za trzech teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 W dniu 16.04.2023 o 18:55, kyloziom napisał: No od przyszłego roku trzeba będzie między sobą ustalić na grupie msg termin i miejsce. Bo tak jak Hanzo napisał głosują ludzie którzy i tak się pewnie nie zjawią. Msg...hmmm chyba że to już klub zamknięty się zrobił to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piajempi Napisano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2023 Cześć, @kyloziomdziś poszła kasa ode mnie. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 20 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2023 Już wpisany jesteś @piajempi trzymam rękę na pulsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2023 Cześć Kolejni wpłacają ale chyba problemem był tu brak terminu następnym razem trzeba wyznaczyć termin ostateczny na wpłaty to motywuje 🤣. Dla organizatora przewidziano nagrodę specjalną 🔧🪛🔧🛠️ za jego czynne zaangażowanie w podtrzymanie tradycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 1 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2023 (edytowane) O jak miło ktoś o biednym organizatorze pomyślał:) A co do terminu wpłaty kończymy 14 maja Edytowane 9 Maja 2023 przez kyloziom Dodanie informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 9 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2023 Oj coś słabo w tym roku z wpłatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 9 Maja 2023 Udostępnij Napisano 9 Maja 2023 @kyloziom jutro dostaniesz kolejny przelew. Powtarza się historia i przyjeżdża babcia z młodym, ale Oni będą żyli swoim tokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 11 Maja 2023 Udostępnij Napisano 11 Maja 2023 Ja niestety nie przyjadę w zmienionym terminie, choć do wczoraj jeszcze była szansa. Także bawcie się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 11 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2023 @kerownik no to mnie osobiście zasmuciłeś, chociaż jak widzę listę osób to średnio widzę zlot. Nie widać śladu po niektórych którzy głosowali na ten termin. Od przyszłego roku nie będzie ankiety odnośnie terminu, ewentualnie zostanie ankieta na miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 11 Maja 2023 Udostępnij Napisano 11 Maja 2023 (edytowane) Panowie i Panie, głowa do góry Kto może to przyjedzie i tyle. Nigdy nie będzie tak, że każdemu termin podpasuje, ale mamy nauczkę na kolejne lata. Mi z kolei termin Bożego Ciała nie siedzi i gdyby było w tym czasie, to musiałbym to przełknąć. I tak dobrze, że udaje Nam się spotkać w takim gronie raz do roku PS Szkoda że Ciebie nie będzie @kerownik Edytowane 11 Maja 2023 przez Kenzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 12 Maja 2023 Udostępnij Napisano 12 Maja 2023 Ja z Arkiem będziemy, kasa poszła. Tez problem z terminem.....ale się udało. Może jeszcze Artur wpłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 12 Maja 2023 Udostępnij Napisano 12 Maja 2023 No żałuję, nawet sztuczne ognie kupiłem na 15-lecie ;). Ale córka ma ważną uroczystość i nie da rady. Miejmy nadzieję, że do za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 13 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 Przedłużam termin do końca wtorku dla spóźnialskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 15 Maja 2023 Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Zapłacone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 17 Maja 2023 Udostępnij Napisano 17 Maja 2023 (edytowane) Nasza familia pojawi się na miejscu już w czwartek. Ktoś jeszcze przyjeżdża wcześniej ? PS Z ciuchami może być ciężko, ale robimy jakieś kubki albo inny gadżet z okazji 15 lat ? Edytowane 17 Maja 2023 przez Kenzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 17 Maja 2023 Udostępnij Napisano 17 Maja 2023 Filip my też spróbujemy być w czwartek. Mam 4 osoby na pokładzie. Bliżej wyjazdu ustalimy godziny przybycia. Orientowałeś się o nocleg w czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi