DudiRadom Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Hej. Termin jest spoko, ewentualnie można tydzień później. Termin "Boże Ciało " jest o tyle dobry, że część ludzi ma wolne i nie trzeba brać urlopu, mozna przejechać w czwartek. Dwa terminy wystarczą i nie ma co robić za dużo. Prośba o głosowanie tych co się wybierają na zlot. Miejsce trzeba wybrać z łazienką w pokoju, pokoje gora 4 osobowe. Jest to jakby nie było 15 zlot. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 (edytowane) Dudi spokojnie znam standard zlotowy więc bez obaw Tutaj link do ankiety Ankieta Edytowane 4 Lutego 2023 przez kyloziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 O kurła, ale zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 A z szosą ktoś wbija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Witek jeździ po asfalcie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 Admin, co tu się wyprawia, że ludzie, którzy byli juz z dwa razy na zlocie i chcą kolejny głosować nie mogą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 W dniu 8.02.2023 o 10:35, safian napisał: A z szosą ktoś wbija? Przy ognisku z piwem można siedzieć nawet na Wigry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2023 9 godzin temu, Ukasz napisał: Admin, co tu się wyprawia, że ludzie, którzy byli juz z dwa razy na zlocie i chcą kolejny głosować nie mogą ? Nowy użytkownik i ma pewnie ograniczenia. Niech napisze mi na priv na jaki termin głosuje i go zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 W dniu 8.02.2023 o 10:35, safian napisał: A z szosą ktoś wbija? Mogę wziąć szosę ze sobą, ale to byłaby bardzo mocno rekreacyjna jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 Wbijam. Potwierdzone po kilku latach przerwy tym razem dotrę. Termin pasuje, miejscówka też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 W dniu 8.02.2023 o 10:35, safian napisał: A z szosą ktoś wbija? Ja jeszcze nie wiem czy wbijam. Ale zlot mam pod nosem. Zawsze można opitolić jakąś klasyczną rundę po Beskidach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Panie i Panowie, to jaki termin klepiemy ? Osobiście pasują mi pierwsze dwa, bo 23-25 czerwca to chyba większości nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Ja byłbym za terminem z Bożym Ciałem ( nie brałbym 2 urolopu), ale tydzień później też dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Mi najlepiej pasuje pierwszy termin (Boże Ciało). Drugi na tą chwilę pól na pół, dopiero w kwietniu/maju będę wiedział czy dojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 26 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Czeka mnie ciężkie zadanie na znalezienie miejsca. Bo z tego co się rozejrzałem same małe pensjonaty, a jak już coś trafi się z odpowiednią ilością miejsc, to odpada ze względu na brak miejsca na ogniska. Jeżeli ktoś coś znajdzie niech wyśle mi na PRIV namiar, ja resztą się zajmę. Jeżeli się nie uda czegoś w tym rejonie znaleźć to będę szukał w niedalekiej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 A ten rejon i okolica to znaczy gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 1 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 Tak ten rejon i okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 1 Marca 2023 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 Już lepiej było by gdybyś nic nie odpisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 1 Marca 2023 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 W dniu 26.02.2023 o 18:22, kyloziom napisał: Czeka mnie ciężkie zadanie na znalezienie miejsca. [...] Działaj Kylo Wierzę, że Tobie się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 1 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 (edytowane) W piątek siąde i powysyłam zapytania. Znalazłem póki co 2 miejsca. Na jedno już dostałem odpowiedź 100zł nocleg ze śniadaniem. Czekam na odpowiedź drugiego. Ale pewnie będą podobne pieniądze. Jeżeli pasuje wam to rezerwuje. Jeżeli nie to muszę rozszerzyć poszukiwania o większy obszas tj Zawoja, Sucha Beskidzka Edytowane 5 Marca 2023 przez kyloziom Dodanie nowych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Sucha Beskidzka wygląda słabo, nawet szlaków pieszych za bardzo nie ma w okolicy. Zawoja była niedawno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 Może http://www.sasanka.com.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Wygląda fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 (edytowane) Hej, przez przypadek trafiłem na dyskusje, a że znam okolice to się odezwę Obczajcie Bystrą, bo fajne miejsce wypadowe na szlaki i Enduro Trails. Jak do 12-14 osób to super opcją jest ta agroturystyka (jest miejsce do grillowania), kiedyś byłem w niej na firmowym wyjeździe - https://www.booking.com/hotel/pl/agroturystyka-alfa.pl.html Edytowane 15 Marca 2023 przez kamfan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 16 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 (edytowane) Jutro wieczorem napisze szczegóły odnośnie miejsca zlotu. No i mamy miejsce zlotu : Edytowane 18 Marca 2023 przez kyloziom dodanie informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi