Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej. Termin jest spoko, ewentualnie można tydzień później. Termin "Boże Ciało " jest o tyle dobry,  że część ludzi ma wolne i nie trzeba brać urlopu, mozna przejechać w czwartek.  Dwa terminy wystarczą i nie ma co robić za dużo. Prośba o głosowanie tych co się wybierają na zlot. Miejsce trzeba wybrać z łazienką w pokoju, pokoje gora 4 osobowe. Jest to jakby nie było 15 zlot. 

• +1 pomógł 2
Napisano
9 godzin temu, Ukasz napisał:

Admin, co tu się wyprawia, że ludzie, którzy byli juz z dwa razy na zlocie i chcą kolejny głosować nie mogą ? 

Nowy użytkownik i ma pewnie ograniczenia. Niech napisze mi na priv na jaki termin głosuje i go zapamiętam

Napisano
W dniu 8.02.2023 o 10:35, safian napisał:

A z szosą ktoś wbija? :P 

Mogę wziąć szosę ze sobą, ale to byłaby bardzo mocno rekreacyjna jazda :)

Napisano
W dniu 8.02.2023 o 10:35, safian napisał:

A z szosą ktoś wbija? :P 

Ja jeszcze nie wiem czy wbijam. Ale zlot mam pod nosem. Zawsze można opitolić jakąś klasyczną rundę po Beskidach :)

• +1 pomógł 1
Napisano

Czeka mnie ciężkie zadanie na znalezienie miejsca. Bo z tego co się rozejrzałem same małe pensjonaty, a jak już coś trafi się z odpowiednią ilością miejsc, to odpada ze względu na brak miejsca na ogniska. Jeżeli ktoś coś znajdzie niech wyśle mi na PRIV namiar, ja resztą się zajmę. Jeżeli się nie uda czegoś w tym rejonie znaleźć to będę szukał w niedalekiej okolicy.

Napisano
W dniu 26.02.2023 o 18:22, kyloziom napisał:

Czeka mnie ciężkie zadanie na znalezienie miejsca. [...]

Działaj Kylo :) Wierzę, że Tobie się uda.

Napisano (edytowane)

W piątek siąde i powysyłam zapytania.

Znalazłem póki co 2 miejsca. Na jedno już dostałem odpowiedź 100zł nocleg ze śniadaniem. Czekam na odpowiedź drugiego. Ale pewnie będą podobne pieniądze. Jeżeli pasuje wam to rezerwuje. Jeżeli nie to muszę rozszerzyć poszukiwania o większy obszas tj Zawoja, Sucha Beskidzka

Edytowane przez kyloziom
Dodanie nowych informacji