kyloziom Napisano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 Witam szanowne grono Pora rozopocząć dyskusje na temat kolejnego zlotu. I słucham propozycji wszystkich zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 może bieszczady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Cześć, Bieszczady super. Tyle że w parku narodowym zakaz jazdy. Prócz Bieszczad proponuję Beskid Mały, chyba nas tam nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Siemanko, jak zwykle piszę się na wszystko Co prawda od ostatniego zlotu niewiele miałem czasu na jazdę, ale do wakacji może uda coś przepalić nogę. No i to XV zlot, więc możemy chyba sobie pozwolić na trochę większy budżet jeśli chodzi o noclegi lub jakieś fanty zlotowe, których koniec końców nie udało Nam się zrealizować w zeszłym roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 Hej. Dla mnie ważniejszy termin niż miejsce. U mnie odpada 23-25 czerwca. Wzorem zeszlego roku proponuję termin z Bożym Ciałem tj. 8-11 czerwca. To od mnie. Miejce każde byle góry !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Termin Bożego Ciała, to bardzo dobry pomysł. Sprawdza się to od paru lat, większości stałych bywalców to chyba również pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 8 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Czyli termin już mamy teraz zostało miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Bielsko-Biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Szybko idzie, miejsce też już wybrane A tak poważnie, jeżeli trasy będą dla każdego, to możemy w tym roku spotkać się w Bielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Jak to się mówi, nie ważne gdzie, ważne z kim :). To co? Poszukiwania noclegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Tylko nie w centrum Bielska. Może gdzieś w okolicy jest jakaś woda, co by pod wieczór się pomoczyć ?. I nie zapominajmy o ognisku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 11 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 Ognisko to wiadomix czyli Beskid Mały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 Łohoho, szybko poszło, ledwo człowiek zauważy wątek na forum a tu i miejsce i czas już wybrane, szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Może takie coś: http://www.ondraszek.cba.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2023 @Hanzo Wygląda interesująco. Z podobnej oferty kiedyś korzystaliśmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2023 i lokalizacja dobra, tuż przy podjeździe na ścieżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Może i ja bym dołączył... 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 No kogo tu przywiało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 W dniu 15.01.2023 o 12:18, Kenzie napisał: @Hanzo Wygląda interesująco. Z podobnej oferty kiedyś korzystaliśmy ? Chyba nie. Na 15-lecie można zaszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 W dniu 24.01.2023 o 20:04, Hanzo napisał: No kogo tu przywiało. Przypomniałem sobie po latach o dawnym forum, to może i przypomnę sobie jak się na rowerze jeździ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 Dzień dobry. To do Bożego ciała jak pokazał zeszły rok sporej grupie ludzi to nie pasuje w tym roku mi w sumie to nawet może być ale nie wiem jak reszta naszego składu. Ile by was tu nie było teoretycznie jestem w stanie podwoić ten skład jeżeli tylko termin będzie dobry 😁. Skoro góry to ok, alko będzie więc tylko o saunie pamiętajcie 😁 dla starych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 W dniu 26.01.2023 o 12:18, ukaniex napisał: Przypomniałem sobie po latach o dawnym forum, to może i przypomnę sobie jak się na rowerze jeździ. Dobrze było by się spotkać. Może jeszcze ktoś ze "starego" składu się skusi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 Kończy się styczeń, więc chyba trzeba zacząć poważniej podchodzić do tematu Termin Bożego ciała pasuje większości ? Co do sauny, to się dostosuję, ale nie głupie. Pewno kilku z Was zna te rejony jeśli chodzi o trasy itp, więc mam rozumieć, że każdy znajdzie coś dla siebie czy będzie więcej frajdy będzie dla fullów, a reszta znowu mordęga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 Zróbcie to jak było kiedyś ...porządnie. ankieta z terminem i tyle. Czas jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiszPanTrup Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Gdzie jest ankieta z wyborem terminu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi