mikel10k Napisano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 Witam, wypróbowałem już kilka kasków na spore głowy, 62-65 i każdy uwiera, żaden nie wchodzi i nie leży prawidłowo, w każdym nie wygodnie. Kaski, które próbowałem to uvex oversize, giro register i bell 4forty i bell falcon. Postanowiłem spytać w końcu na forum. Czy macie jakiś kask na szeroką głowę? Może można zrobić jakiś na zamówienie? Cena nie gra roli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 (edytowane) Był ostatnio identyczny wątek, poszukaj. Wymieniliśmy tam sporo różnych modeli kasków na szerokie głowy. Edytowane 4 Stycznia 2023 przez TheJW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 Cytat Był ostatnio identyczny wątek, poszukaj. Wymieniliśmy tam sporo różnych modeli kasków na szerokie głowy. Dokładnie, nawet temat nazywał się podobnie: https://www.forumrowerowe.org/topic/261820-kask-na-szeroką-głowę/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi