Michal_288 Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 W niedalekim czasie chciałbym zmienić amor na jednopółkę (z dwópółki). Aktualnie mam 888 rcv i w sumie jestem zadowolony, ale w głowie podpowiada mi coś że nie potrzebne mi dwie korony oraz chciałbym cos nowego spróbować. Przeznaczenie to skoki dropy hopy schody zjazdy las, po bułki do sklepu i tak dalej. Moje wymagania to przynajmniej 170 skoku, oś 20x110 no i pod koło 26. Mam już wytypowane modele które mi się podobają: Marzocchi 66 (06-07), 66 na ladze 38, Rock shox totem. oraz jeszcze jedna opcja aby kupić same lagi i przełożyć bebechy z mojego obecnego. Waga raczej nie ma znaczenia, ale za to ma jak najmniej kosztować w serwisie czyli głownie uszczelnienia, bo serwisy robię sam. Z czego wiem totem wypada najgorzej a 66 35 najlepiej, w dodatku słyszałem ze w totemie lubią się robić luzy na ślizgach. Chcę posłuchać opinii na ich temat, możecie również coś innego zaproponować w budżecie około 1k (im taniej tym lepiej!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi