przemasik Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Jestem na etapie wymiany napędu w grawelu. Zakładam tylną przerzutkę grx 810 i tu pierwszy problem. Linki mam prowadzone wewnątrz ramy ale na tylnym trójkącie są prowadzone na zewnątrz w pancerzu podczepionym zapinkami do ramy. Producent przerzutki zaleca zastosować pancerz OT-RS900 w końcowej części. Prowadzenie pancerza wymusza jego duży kąt dlatego zastosowanie SP41 powoduje jego duże naprężenie. Moje pytanie jak połączyć SP41 z RS900? Czy można zrobić to za pomocą regulatora naprężenia linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Pokaż to jak masz poprowadzony pancerz. To co pisze Shimano, to miejscami ich fantazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemasik Napisano 3 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Fabrycznie rower miał na całej długości pancerz w przedniej i tylnej SP41. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Na zdjęciu jest dobrze. Gdzie szukasz problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemasik Napisano 3 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Chodziło mi tylko, żeby to zrobić zgodnie z instrukcją 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi