bastard83 Napisano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Czy można w jakiś sposób zresetować licznik, nie licząc resetu całego Garmina? Nowy rok i chciałbym aby licznik zaczął liczyć od 0 przebieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Tu masz pokazane jak to zrobić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastard83 Napisano 3 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Ale czy to nie resetuje całego urządzenia, mam takie podejrzenia. Po prostu nie chcę mi się na nowo go ustawiać. Chyba że nie ma innego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Aż musiałem u siebie sprawdzić😆 Jak wybierzesz "Zeruj", to przejdziesz do kolejnego menu, gdzie masz do wyboru zerowanie danych podróży, śladu, reset wszystkich ustawień, itp. Pierwsza z tych opcji jest tą, której szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastard83 Napisano 3 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Zeruj oba elementy (Dane śladu i podróży) nic nie daje. Licznik pokazuje 3180 km. Pozostaje: Resetuj wszystkie ustawienia i Usuń wszystko (This will removeall saved user date and restore the default settings...) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 Nie mam teraz mojego Garmina pod ręką, ale wczoraj pierwsza z góry opcja ("zeruj dane podróży", czy jakoś tak) spowodowała, że licznik kilometrów się wyzerował. W oficjalnej instrukcji Garmina jest tylko ogólne info na 10 stronie: Cytat Zerowanie danych Użytkownik może wyzerować dane podróży, usunąć wszystkie punkty, wyczyścić bieżący ślad lub przywrócić wartości domyślne. Wybierz kolejno Konfiguracja > Resetuj. Wybierz element, który chcesz wyzerować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastard83 Napisano 4 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 Licznik podróży ( czy tam dzienny) się resetuje, ale nie licznik (ODO). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi