przemasik Napisano 2 Stycznia 2023 Napisano 2 Stycznia 2023 (edytowane) Pedały zakupione w Centrum rowerowym 31.08.2022 r. Bardzo mało przejechały, zero upadków! Są w stanie idealnym. W komplecie nowe bloki SM-SH51, nieużywane. Oczywiście jest dowód zakupu. Gwarancja do 2024 roku. Cena: 209 zł + KW Link do OLX: https://www.olx.pl/d/oferta/pedaly-rowerowe-shimano-spd-pd-m540-czarny-bloki-gwarancja-do-2024-CID767-IDSsqD1.html Najważniejsze informacje: - Trzpień wykonany ze stali Cr-Mo. - Aluminiowa część zewnętrzna zapewnia zwiększoną stabilność i chroni przed uszkodzeniami. - Regulacja siły wpinania i wypinania. - Oś wyposażona w uszczelniane łożyska minimalizujące konieczność częstego serwisowania. - Otwarta konstrukcja zwiększa poziom oczyszczania się z błota. - Dwustronna konstrukcja. - W komplecie znajdują się bloki SM-SH51. Edytowane 2 Stycznia 2023 przez przemasik Gwarancja
TheJW Napisano 2 Stycznia 2023 Napisano 2 Stycznia 2023 Bardzo ładne ogłoszenie, piękny opis, zupełnie jakbyś chciał to sprzedać przypadkowem Kowalskiemu, a nie na forum ROWEROWYM. Niestety obawiam się, że nikt tutaj nie kupi używanych pedałów za 209 zł + koszt wysyłki, gdy w sieci można dostać nowe za 185 zł + paczkomat. 2
Kettler Napisano 2 Stycznia 2023 Napisano 2 Stycznia 2023 Może autor zapomniał dopisać, że są z podpisem Mai Włoszczowskiej 🤔 A swoją drogą jak ostatnio szukałem amortyzatora pod koła 27 cali to ceny używanych mocno mnie zaskoczyły. W podobnych pieniądzach można było kupić nowe, niestety nie w Polsce. Nasi sprzedawcy nie zauważyli, że COVID się skończył, dolar staniał 11 % a koniunktura siadła.
TheJW Napisano 3 Stycznia 2023 Napisano 3 Stycznia 2023 Zawsze są w zestawie, więc to żaden argument... Gość najwidoczniej liczy, że znajdzie jelenia, ale wybrał nieodpowiednie miejsce. 1
lewocz Napisano 3 Stycznia 2023 Napisano 3 Stycznia 2023 16 godzin temu, TheJW napisał: Bardzo ładne ogłoszenie, piękny opis, zupełnie jakbyś chciał to sprzedać przypadkowem Kowalskiemu, a nie na forum ROWEROWYM. Niestety obawiam się, że nikt tutaj nie kupi używanych pedałów za 209 zł + koszt wysyłki, gdy w sieci można dostać nowe za 185 zł + paczkomat. A gdzie są po 185 zł. Chętnie bym kupił.
Mandoleran Napisano 3 Stycznia 2023 Napisano 3 Stycznia 2023 Kiedyś pewnie były po 185 ale teraz raczej nie ma nigdzie. Mimo wszystko oferta mało atrakcyjna, bo dokładając +- 30 zł idzie już kupić nowe.
TheJW Napisano 3 Stycznia 2023 Napisano 3 Stycznia 2023 Godzinę temu, lewocz napisał: 18 godzin temu, TheJW napisał: A gdzie są po 185 zł. Chętnie bym kupił. Haha. Ale jaja. Wczoraj były po 185 zł w PGBikes z dopiskiem "ostatnie sztuki" czy coś takiego, a dzisiaj wszedłem, żeby wysłać Ci link i już po 239 zł i na zielono. Pewnie wjechała dostawa po nowej cenie. Przepraszam za dziwny cytat, na telefonie nie mogę już tego usunąć. ;/ Niestety po tych unowocześnieniach jest sporo takich "fakapów"... 1
przemasik Napisano 3 Stycznia 2023 Autor Napisano 3 Stycznia 2023 (edytowane) 10 godzin temu, TheJW napisał: Zawsze są w zestawie, więc to żaden argument... Gość najwidoczniej liczy, że znajdzie jelenia, ale wybrał nieodpowiednie miejsce. Kolego jeleń to z Ciebie jest. Myślisz że nie wiem po ile są nówki razem z blokami. Zresztą zawsze można napisać do mnie w celu negocjacji ceny. Nie robię problemów. A Ty mi tu zrobiłeś gównoburzę. Po 185 zł to były może 1.5 roku temu. A ja sprzedaję pół roczne z fakturą. Ech.... Nowa cena to 180 zł + KW. Pozdrawiam wszystkich rowerzystów i mniej spiny na Nowy Rok! Edytowane 3 Stycznia 2023 przez przemasik Edycja 1
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Lutego 2023 Mod Team Napisano 16 Lutego 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi