przemasik Napisano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 (edytowane) Pedały zakupione w Centrum rowerowym 31.08.2022 r. Bardzo mało przejechały, zero upadków! Są w stanie idealnym. W komplecie nowe bloki SM-SH51, nieużywane. Oczywiście jest dowód zakupu. Gwarancja do 2024 roku. Cena: 209 zł + KW Link do OLX: https://www.olx.pl/d/oferta/pedaly-rowerowe-shimano-spd-pd-m540-czarny-bloki-gwarancja-do-2024-CID767-IDSsqD1.html Najważniejsze informacje: - Trzpień wykonany ze stali Cr-Mo. - Aluminiowa część zewnętrzna zapewnia zwiększoną stabilność i chroni przed uszkodzeniami. - Regulacja siły wpinania i wypinania. - Oś wyposażona w uszczelniane łożyska minimalizujące konieczność częstego serwisowania. - Otwarta konstrukcja zwiększa poziom oczyszczania się z błota. - Dwustronna konstrukcja. - W komplecie znajdują się bloki SM-SH51. Edytowane 2 Stycznia 2023 przez przemasik Gwarancja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Bardzo ładne ogłoszenie, piękny opis, zupełnie jakbyś chciał to sprzedać przypadkowem Kowalskiemu, a nie na forum ROWEROWYM. Niestety obawiam się, że nikt tutaj nie kupi używanych pedałów za 209 zł + koszt wysyłki, gdy w sieci można dostać nowe za 185 zł + paczkomat. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Może autor zapomniał dopisać, że są z podpisem Mai Włoszczowskiej 🤔 A swoją drogą jak ostatnio szukałem amortyzatora pod koła 27 cali to ceny używanych mocno mnie zaskoczyły. W podobnych pieniądzach można było kupić nowe, niestety nie w Polsce. Nasi sprzedawcy nie zauważyli, że COVID się skończył, dolar staniał 11 % a koniunktura siadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gary4 Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Cena ok. W zestawie są nowe bloki. 60 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Zawsze są w zestawie, więc to żaden argument... Gość najwidoczniej liczy, że znajdzie jelenia, ale wybrał nieodpowiednie miejsce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 16 godzin temu, TheJW napisał: Bardzo ładne ogłoszenie, piękny opis, zupełnie jakbyś chciał to sprzedać przypadkowem Kowalskiemu, a nie na forum ROWEROWYM. Niestety obawiam się, że nikt tutaj nie kupi używanych pedałów za 209 zł + koszt wysyłki, gdy w sieci można dostać nowe za 185 zł + paczkomat. A gdzie są po 185 zł. Chętnie bym kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Kiedyś pewnie były po 185 ale teraz raczej nie ma nigdzie. Mimo wszystko oferta mało atrakcyjna, bo dokładając +- 30 zł idzie już kupić nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Godzinę temu, lewocz napisał: 18 godzin temu, TheJW napisał: A gdzie są po 185 zł. Chętnie bym kupił. Haha. Ale jaja. Wczoraj były po 185 zł w PGBikes z dopiskiem "ostatnie sztuki" czy coś takiego, a dzisiaj wszedłem, żeby wysłać Ci link i już po 239 zł i na zielono. Pewnie wjechała dostawa po nowej cenie. Przepraszam za dziwny cytat, na telefonie nie mogę już tego usunąć. ;/ Niestety po tych unowocześnieniach jest sporo takich "fakapów"... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemasik Napisano 3 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 (edytowane) 10 godzin temu, TheJW napisał: Zawsze są w zestawie, więc to żaden argument... Gość najwidoczniej liczy, że znajdzie jelenia, ale wybrał nieodpowiednie miejsce. Kolego jeleń to z Ciebie jest. Myślisz że nie wiem po ile są nówki razem z blokami. Zresztą zawsze można napisać do mnie w celu negocjacji ceny. Nie robię problemów. A Ty mi tu zrobiłeś gównoburzę. Po 185 zł to były może 1.5 roku temu. A ja sprzedaję pół roczne z fakturą. Ech.... Nowa cena to 180 zł + KW. Pozdrawiam wszystkich rowerzystów i mniej spiny na Nowy Rok! Edytowane 3 Stycznia 2023 przez przemasik Edycja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemasik Napisano 16 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Sprzedane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi