Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Nie wiem dlaczego widziałem sztywny widelec - czy to znak, że pora się pozbyć amora ? 🤔 Tak, czy siak podkowa ogranicza. Ale spokojnie panowie, bo nie ma co bić piany, kiedy nie wiadomo do końca o co chodzi - lecą różne hipotetyczne opcje, a autor na razie milczy, więc może poczekajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 58 minut temu, KrissDeValnor napisał: A, i jeszcze jedno : po co autorowi większe balony, skoro jeździ na "łysielcach" ? To może kompletnie nie mieć sensu - np. jeśli rower głównie toczy się po mieście... No, chyba że chodzi o komfort, niższe ciśnienie i takie tam Do komfortowego cruisingu po mieście zapodałbym nawet coś takiego (powinny wejść, bo balon wprawdzie duży, ale już nic na boki nie wystaje): Opona rowerowa BLACK1 26x2,35 60-559 ANTYPRZEBICIE - O268 - 12309327564 - Allegro.pl Widziałem te opony na żywo w sklepie rowerowym w Zamościu i nawet w dotyku robią całkiem dobre wrażenie (miękkie boki, nawet niezbyt ciężkie jak na taki balon). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 @itr jakieś fatum czy coś 😜 Autor tematu nie jest zbyt aktywny ale z tego co napisał wynika że jest zadowolony z tego co ma teraz i nie czuję potrzeby zmian tylko mu kumple cisną że jego karbon wygląda jak dziecinny rowerek.😉 Patrząc na opony to rower do zastosowań trekingowych więc lepszym rozwiązaniem byłoby pójść w koła 27,5 z oponami 1,75 ale opony 26 z dużym balonem i delikatnym bieżnikiem to też nie głupi pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoNaParter Napisano 3 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2023 Dzięki za pomoc panowie. Rower jest używany głównie szosowo, na razie zostanę przy kołach 26, bo zmiana widelca nie za bardzo mi pasuje. Fajną opcją o której nie pomyślałem jest zamontowanie po prostu większych kapci i chyba też tak zrobię. Raz jeszcze dziękuje za pomoc, nie spodziewałem się takiego odzewu 😀 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi