Gość Ziomeq Napisano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 Siema, proszę o opinie. kupiłem rower crossowy Romet orkan 4 (kolorystyka biała) i mam w planach zakupić pedały rowerowe DART MOOR Stream Pro (białe) i do tego Gripy REVERSE Stamp, czy będzie to git? Może jakieś inne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 A zamawiaj, kto ma Ci odpowiedzieć czy Ci się będzie podobało, jak nie Ty sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 To ty powinieneś wiedzieć czy ci się podoba czy nie, nikt za ciebie nie zdecyduje. Potem będą pretensje do kogoś na forum że to ci polecił czy tamto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 Kolega pyta chyba o jakość komponentów , a nie o kolor więc złośliwości nietrafione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 30 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 ...pomijając fakt, że tego typu platformy średnio pasują do cross'a - przynajmniej wizualnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomeq Napisano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 Ja to jestem zielony, jeżeli chodzi o części do roweru. Nie wiem, jaki rodzaj/model do roweru crossowego był by dobry, tylko pytam o zdanie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 Śmierdzi mi tu multikontem🤭 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 Poszukaj wątku o pedałach platformowuch. Te co wskazałeś są kiepskie. No i jak @KrissDeValnorwspomniał do roweru trekingowego ostre piny to raczej nie najlepszy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi