Tygrysek2002 Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Witam Dostałem na prezent elektryczna przerzutkę SRAM XX1 Eagle AXS Upgrade Kit. Obecnie posiadam przerzutkę XT 8000 i korbę SLX 8000. Czy coś będę musiał dokupić czy ta przerzutka zadziała z moim osprzętem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Jaką masz kasetę i łańcuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Zamontuj, zobacz. Jeśli napęd ma 12 rzędów - będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tygrysek2002 Napisano 30 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 20 godzin temu, bogus napisał: Jaką masz kasetę i łańcuch? Kasetę mam XT 11 rzędów CS-M8000, łańcuch nie pamiętam co to za model Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 30 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2022 No to nie zadziała. Gdybyś miał 12 rzędów to ok, ale w sumie tego można było się spodziewać po modelu przerzutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tygrysek2002 Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 hmm , czyli wymiana kasety na 12 rozwiąże problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Stycznia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Kaseta i łańcuch. Kaseta koniecznie o zakresie 10/11-50/52T w zależności od tego jaki masz bębenek. Do tego łańcuch pod 12s. Uprzedzam, że nie mam doświadczenia jak przerzutka Sram zagra z kasetą innego producenta, ale zawsze można spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi