kolo9002 Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Zamawiał ktoś coś kiedyś z tego sklepu? https://www.centrumrowerowe.pl/amortyzator-rowerowy-rock-shox-revelation-rc-pd25549/?v_Id=170304 Jeśli tak to prosiłbym o opinię bo planuje kupić ten coś z tego sklepu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Zamiast pytać lepiej było się wysilić i poszukać co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEFTONES Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Mam masę rzeczy kupionych w tym sklepie. Zero problemu, dobry kontakt, na ogół darmowa dostawa. Potrafią nawet dostarczyć w weekend do paczkomatu za free przymiar do łańcucha za dwie dyszki. Tak więc polecam. Moi znajomi też tam robili zakupy i nigdy nie było problemów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przecietny Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Również polecam, zawsze na czas a gdy był problem z kurierem dostałem od firmy telefon z informacją co sie stało,że nie dostanę paczki w ten dzień i przeprosinami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Jak chcesz kupić revela to kup w .de. Z przesyłką wyjdzie 1500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Godzinę temu, DEFTONES napisał: Zero problemu, dobry kontakt, na ogół darmowa dostawa. Darmowa dostawa to istnieje tylko na papierze. Popatrz na ceny produktów za 20/30 zł, a potem na ceny u konkurencji. Bardzo szybko się zorientujesz, że w cenę praktycznie każdego produktu jest wliczona przesyłka. CR jest dobre żeby zamówić pojedynczą rzecz lub po prostu coś droższego. Gdy się zamawia kilka rzeczy, nie ma to kompletnie sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tacotrochejezdzi Napisano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 super, polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 Świetny sklep ale ceny warto porównać z konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2023 Prawie cztery miesiące po ostatnim poście,aleście odgrzeli kotleta.Tym bardziej że sklep działa chyba ponad dziesięć lat,albo i dłużej,tak że jakieś opinie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 sklep super lecz ostatnio dostalem przedmiot po zwrocie i bylo zabawy 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bob555 Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Ta sama grupa kapitałowa co oponeo. Działają od paru ładnych lat. Rok temu kupowałem rower na komunię dla dziecka. Zgiął się hak w przerzutce - w sumie to nie wina sklepu. Po wysłaniu paru fotek dostałem nowy. Tak więc obsługa bezproblemowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HJG Napisano 3 Października Udostępnij Napisano 3 Października Odradzam. Nie kwestionuję procedury zakupu. Problemy zaczynają się w chwili reklamacji. Po pięciu tygodniach od wysłania i kilku interwencjach odesłali mi amortyzator RS Revelation w stanie gorszym niż w chwili reklamacji - niesprawna regulacja tłumienia odbicia. Po ponownym bezzwłocznym wysłaniu i kolejnych interwencjach stwierdzili, że sprowadzają części serwisowe, co dowodzi, że ze wcześniej odesłali mi świadomie uszkodzony amortyzator jako sprawny. W konsekwencji rower od dwóch miesięcy wyłączony z ruchu (w tym ponad 5 tygodni wskutek bezczynności sklepu) i końca nie widać. Przestaję u nich kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi