Gość Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Macie Koledzy jakieś doświadczenia w tym temacie? https://porady.sympatia.onet.pl/sympatia-radzi/randka-na-rowerze-to-byl-koszmar/l9jyxqh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Miałem kiedyś taki genialny pomysł, wiedziałem, że jeździ na szosie, ona nie wiedziała, że robię to samo. Dobrze, że wcześniej jej stravę sprawdziłem bo byłby wstyd jak uj jakby mnie ciągle urywała 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Wkleiłbym tu "pastę" z internetu o randce kolarza - ale formumrowerowe nie lubi wulgaryzmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 @RabbitHoodczy wstawiłeś może Wypad na rower z koleżanką? Klik W temacie randek na rowerze, to nie praktykowałem, bo nie było potrzeby. Znajomi próbowali, jednak nie kończyło się długimi związkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 @siemalysy znalem to jeszcze z tekstu pisanego który chodził po internecie i każdy znajomy który wie, że jeżdżę MUSIAŁ mi go wysłać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 (edytowane) Nasz "tfurca pszydatnyh treździ" widzę że znowu szaleje. Zlituj się... Zastanawiam się czy autor spłodził tą historię w czasie sesji na kiblu czy może mocząc się w wannie. A może utrwalił na papiórze swój koszmarny sen. Edytowane 27 Grudnia 2022 przez tobo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 @Thomlodz zlituj się i naprawdę stwórz temat zbiorczy w dziale "Nierowerowe..." i tam wrzucaj swoje linki i przemyślenia. Zaczyna się robić tutaj jakiś Pudelek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 OK. To moze niech moderator przeniesie tam ten wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 @Thomlodz to z przejedzenia, z powodu upadku na rowerze coś stało ci się w głowę, ktoś ukradł ci konto i trolluje, czy po prostu masz za dużo wolnego czasu i na złość wrzucasz nam taki gówniany kontent? To musi być któreś z powyższych, bo nie widzę powodu, dla którego dorosły, jak mniemam, facet miałby przeklejać na forum linki z plotkarskich portali i robić wokół tego zamieszanie. Ja widzę, ze umyślnie nas prowokujesz, ale najwidoczniej nie wszyscy to zauważają, skoro tak wielu użytkowników daje się w to wciągać. Zerknąłem w historię twoich wątków i nie tak dawno temu były to tematy stricte rowerowe, normalne, pasujące do tego miejsca, a teraz zrobiłeś się jakimś kolarskim "Pudelkiem". 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Co Wy tacy spięci przed końcem roku...? 🤣 Martwy sezon, więc i takie rzeczy można poczytać. Lepsze to niż kolejne przepychanki w stylu kasków 😉. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 @chudzinki ja tam nie jestem spięty. Niech sobie @Thomlodz wrzuca co mu się podoba, nie ma tu chyba zakazu. Z tym że według mnie, lepiej gdyby sobie zrobił wątek zbiorczy i tam udostępniał. Po prostu robi się śmietnik, którego można uniknąć w prosty sposób. Kto będzie chciał, to sobie tam zajrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 2 godziny temu, Thomlodz napisał: OK. To moze niech moderator przeniesie tam ten wątek Zawsze możesz nie śmiecić. W każdej trudnej sytuacji warto odkopać prawdziwą przyczynę problemu i ją wyeliminować. Cały ciąg skutków nie ma wtedy miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek595 Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 (edytowane) @Thomlodz nie wiem co ci sie stało że zacząłes publikować takie bzdety , ale nic sie nie martw . w dziale NIEROWEROWE FORUM NA MAX zyskasz nowych kolegów i będziecie mógl sobie do woli publikować , komentowac i laikować . 2 godziny temu, chudzinki napisał: Martwy sezon, więc i takie rzeczy można poczytać. Lepsze to niż kolejne przepychanki w stylu kasków 😉. jest juz pierwszy chetny 😁 Edytowane 28 Grudnia 2022 przez Tomek595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 OK, to niech moderator skasuje ten wątek. Od tej pory będę śmiertelnie poważny 🤕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Od tej pory będę śmiertelnie poważny 🤕 Szkoda 😞 lepsze to niż teksty o zabójczych właściwościach kasków lub szczepionek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 To nie chodzi o kasowanie, tylko odpowiednie miejsce. Jak się wchodzi w ten dział, to główne tematy to randki rowerowe i niewidomy rowerzysta Są do tego lepsze działy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Tak jest. Niektóre posty idealnie pasują do folderu KOSZ. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Teraz kolega spłodził wontek wyborczy. To hardkor owerkil w jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 28 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi