Skocz do zawartości

[randka, rower] Randki na rowerze

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałem kiedyś taki genialny pomysł, wiedziałem, że jeździ na szosie, ona nie wiedziała, że robię to samo. Dobrze, że wcześniej jej stravę sprawdziłem bo byłby wstyd jak uj jakby mnie ciągle urywała

• +1 pomógł 1
  • Haha 3
Napisano (edytowane)

Nasz "tfurca pszydatnyh treździ" widzę że znowu szaleje.

Zlituj się... 

Zastanawiam się czy autor spłodził tą historię w czasie sesji na kiblu czy może mocząc się w wannie. 

A może utrwalił na papiórze swój koszmarny sen. 

Edytowane przez tobo
  • +1 pomógł 1
Napisano

OK. To moze niech moderator przeniesie tam ten wątek

Napisano

@Thomlodz to z przejedzenia, z powodu upadku na rowerze coś stało ci się w głowę, ktoś ukradł ci konto i trolluje, czy po prostu masz za dużo wolnego czasu i na złość wrzucasz nam taki gówniany kontent? To musi być któreś z powyższych, bo nie widzę powodu, dla którego dorosły, jak mniemam, facet miałby przeklejać na forum linki z plotkarskich portali i robić wokół tego zamieszanie. Ja widzę, ze umyślnie nas prowokujesz, ale najwidoczniej nie wszyscy to zauważają, skoro tak wielu użytkowników daje się w to wciągać. Zerknąłem w historię twoich wątków i nie tak dawno temu były to tematy stricte rowerowe, normalne, pasujące do tego miejsca, a teraz zrobiłeś się jakimś kolarskim "Pudelkiem".

• +1 pomógł 2
Napisano

Co Wy tacy spięci przed końcem roku...? 🤣

Martwy sezon, więc i takie rzeczy można poczytać. Lepsze to niż kolejne przepychanki w stylu kasków 😉.

• +1 pomógł 2
Napisano

@chudzinki ja tam nie jestem spięty. Niech sobie @Thomlodz wrzuca co mu się podoba, nie ma tu chyba zakazu. Z tym że według mnie, lepiej gdyby sobie zrobił wątek zbiorczy i tam udostępniał. 

Po prostu robi się śmietnik, którego można uniknąć w prosty sposób. Kto będzie chciał, to sobie tam zajrzy.

Napisano
2 godziny temu, Thomlodz napisał:

OK. To moze niech moderator przeniesie tam ten wątek

Zawsze możesz nie śmiecić. 

W każdej trudnej sytuacji warto odkopać prawdziwą przyczynę problemu i ją wyeliminować. Cały ciąg skutków nie ma wtedy miejsca. 

Napisano (edytowane)

@Thomlodz nie wiem co ci sie stało że zacząłes publikować takie bzdety , ale nic sie nie martw . w dziale NIEROWEROWE FORUM NA MAX zyskasz nowych kolegów i będziecie mógl sobie do woli publikować , komentowac i laikować .

2 godziny temu, chudzinki napisał:

Martwy sezon, więc i takie rzeczy można poczytać. Lepsze to niż kolejne przepychanki w stylu kasków 😉.

jest juz pierwszy chetny 😁

Edytowane przez Tomek595
Napisano

OK, to niech moderator skasuje ten wątek. Od tej pory będę śmiertelnie poważny 🤕

Napisano

Od tej pory będę śmiertelnie poważny 🤕

Szkoda 😞 lepsze to niż teksty o zabójczych właściwościach kasków lub szczepionek.

Napisano

To nie chodzi o kasowanie, tylko odpowiednie miejsce. Jak się wchodzi w ten dział, to główne tematy to randki rowerowe i niewidomy rowerzysta :D Są do tego lepsze działy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...