Dajwo Napisano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2022 Chcę kupić sobie rower do jazdy po górach, jazdy na bike parkach itd. Znalazłem obiecujący rower cube aim race i nie jestem pewien czy można na nim wykonywać różne manewry typu skoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2022 Wystarczy zajrzeć na stronę producenta. Tam znajdziesz wytyczne odnośnie kategorii danego roweru i rozpiskę co wolno a czego nie wolno. Uprzedzając fakty - nie, ten rower nie nadaje się do skakania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 To jest rower do względnie spokojnej rekreacji, nie do latania. Jak zaczniesz na nim skakać, to prędzej czy później rama pęlnie lub się złamie. Osprzęt równiez nie wytrzyma ostrego katowania. Mając taki budżet musiałbyś kupić używanego Dartmoora Horneta i zrobić mu kapitalny remont, tylko raczej nie masz dostatecznej wiedzy, żeby przed zakupem dobrze ocenić stan sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi