tobo Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Jak to też bywa praktycznie zawsze z twoimi tematami, czyż nie? Moim number one by thomlodz był do niedawna temat o antylodowej gardzie na jajca. Jednak mam wrażenie że zasób treści tego wątku zajmie miejsce wcześniejszego lidera klayfikacji. We will see... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 13 godzin temu, Thomlodz napisał: Ale naprawdę żony Wam nic nie marudza jak się zajmujecie rowerem w święta? Albo wstawiacie go do wanny? Nie. Po prostu trzeba żyć z takim człowiekiem, który rozumie i akceptuje Twoje zainteresowania. Ja całego roweru w wannie nie myję. Po prostu, uważam że to zbyt brudna robota jak na warunki domowe. Wolę iść za blok z opryskiwaczem ciśnieniowym, niż potem szorować 30 minut łazienkę. Natomiast pojedyncze części, wstępnie zmyte ze smaru owszem. W listopadzie oglądałem rower który mi się podobał. Chwilę później, okazało się że cena spadła o 1200 zł. Oglądałem go kilka dni w Internecie i się zastanawiałem, bo nie byłem pewny. Jak myślisz, kto mnie namawiał żebym go kupił skoro mi się podoba? Kolega kolarz czy narzeczona? Nie ma nic gorszego, niż życie z człowiekiem który nie rozumie albo nie akceptuje Twoich potrzeb. No i właśnie w takiej sytuacji powstają pytania, podobne do tych z tematu. Ja święta, mimo że z kościołem za dużo wspólnego mieć nie chcę, traktuję jako czas rodzinny. Jeżeli bym miał rower/ części do serwisu w domu, to bym to robił, oczywiście jeżeli by nie było gości albo innych zajęć. Z resztą tak było w tym roku. W mieszkaniu grzebałem przy nowym rowerze, a do starego w piwnicy poszedłem raz, w zasadzie to jeszcze przed świętami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 3 minuty temu, tobo napisał: Jak to też bywa praktycznie zawsze z twoimi tematami, czyż nie? Moim number one by thomlodz był do niedawna temat o antylodowej gardzie na jajca. Jednak mam wrażenie że zasób treści tego wątku zajmie miejsce wcześniejszego lidera klayfikacji. We will see... A wolałbyś do końca życia tłuc temat o olejach do łańcucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 (edytowane) Hm, nie. Wolałbym np uczestniczyć w jakimś treściowo wartościowym wątku twojego autorstwa. Temat o naprawianiu w święta (domyślnie: święta 24-26go grudnia) ma potencjał rozwojowy. Wyobrażam sobie wątki - czy naprawiacie rowery w sylwestra? - czy naprawiacie rowery w czasie okresu święcenia jajek? - czy w boże ciało opuszczacie procesje dla oddania się swoim dwóm kółkom? - czy w rocznicę cudu nad Wisłą jesteście na rowerze nad Wisłą czy na przemarszu upamiętniającym? Niewątpliwie tego typu wątki pozwalają pogłębić wiedzę na temat przekonań forumowiczów. Edytowane 27 Grudnia 2022 przez tobo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 A mnie bardzo bawia twoje komentarze Dzieki za poprawę humoru z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 To sugestie żebyś podniósł poziom, np zapytań. Oczywiście to jedynie sugestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 U mnie sprawa świata się rozwiązała sama czy naprawiać czy nie. Gorączka ponad 38 stopni do tego dreszcze, zawroty głowy i osłabienie. Także u mnie w święta ani jazda tym bardziej naprawy. Tragedia zwłaszcza że w święta była ładna pogoda i mogłem pośmigać 😒 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 @tobo Na Święto Wojska Polskiego musimy sobie do rowerów lufy przymocować, jeśli chcemy nimi jeździć. 🔫 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 4 godziny temu, tobo napisał: czy w rocznicę cudu nad Wisłą jesteście na rowerze nad Wisłą Oj kolego... kolego - to jest nawet w kalendarzu PZK'olu: ""CUD NAD WISŁĄ " - OTWARTE SZOSOWE MISTRZOSTWA MAZOWSZA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 A co, jeśli ktoś obchodzi nad Odrą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Mam, może mylne, wrażenie że nasz autor wątku nie pierwszy raz "produkuje" treści których jedynym sensem jest bycie dla bycia i robi to, również przypuszczenie, z nudy. Raczej niczego użytecznego z wątku o pancerzu na krocze się nie dowiedział za to, z pewnym prawdopodobieństwem, zjadł z 10 paków popcornu dobrze bawiąc się przy dyskusji o treści kompletnie niezwiązanej z wyjściowym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Zadziwia mnie dyskusja o kaskach na rowerze...Wiele razu udowodniono, ze ratuja zycie i zdrowie. Nie kosztują zbyt wiele, wiec o czym tu dyskutowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi