Kamciu_stunt Napisano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 witam od dłuższego czasu mam problem z widelcem fox 32.Amortyzator dziwnie strzela przy wyprostowaniu.Drugi problem jest z czerwonym pokrętłem do ustawienia szybkosci odbicia, pokrętło można kręcić bez konca i krecenie na + i - nic nie zmienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 A blokada działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2022 Na pewno masz problem z tłumikiem. Najlepiej oddaj widelec do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamciu_stunt Napisano 26 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2022 13 godzin temu, tobo napisał: A blokada działa? działa mój amortyzator strzela dokladnie tak samo ja na tym filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Co tu wiecej można powiedzieć. Pewnie tłumik padł i nie masz tłumienia odbicia. Do naprawy/wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamciu_stunt Napisano 28 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 (edytowane) @Kowal1986czy są jakieś zastępcze tłumiki do foxa 32 RL? Edytowane 28 Grudnia 2022 przez bogus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Tu nie pomogę. Szukaj w necie lub dzwoń po serwisach FOX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi