Skocz do zawartości

[Kółka alu] do przerzutki sram 11sp

tobo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Myślę o kupnie zamienników do fabrycznych kółek, przerzutka Sram x1, 11sp.

Interesują mnie aluminiowe zamienniki. 

Kryteria wyboru:

- kółka alu 12 zębów 

- łożyska stalowe

1. Odpadają produkty z Aliexpress,  praktycznie wszystkie oferty które sprawdzam dotyczą kółek na łożyskach full ceramicznych. Z doświadczenia wcześniejszych zakupów chińczyków na takich łożyskach (wersja do przerzutek 9sp) nie jestem zainteresowany robieniem kolejnego eksperymentu. 

2. Dostępne są kółka alu w wersji z uzębieniem Narrow Wide i klasyczne bez tego typu zębów. 

Czy ktoś używał kółek alu z i bez NW? Ma porównanie? Na ile w przypadku kółek przerzutki NW jest zbędne bądź przydatne? 

Cena powiedzmy do 250 zł za parę.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.