Ramp Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Witam. Posiadam rower Bergamont sweep 6 który jest wyposażony w prostą kierownicę. Mam zamiar ten stan zmienić na baranka, pytanie jest zasadnicze ...czy w/w zaciski (BR-MT200) będą kompatybilne z zakupionymi klamkomanetkami 4720? Ale to chyba zbyt piękne ,by mogło być możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Będą. Bez problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 (edytowane) Klamka Tiagra 4720 jest do końcówki przewodu hydraulicznego BH-90 a zacisk MT-200 jest do końcówki BH-59. Sam przewód i oliwki są takie same w obu ale nie wiem czy nie trzeba używać odpowiedniego insertu do klamki i do zacisku. Ja mam połączenie MT-200 z super wygodnymi klamkami z wodogłowiem RS-505 ale oba komponenty są pod BH-59. Edytowane 24 Grudnia 2022 przez ernorator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Insert nie jest taki sam dla tych przewodów. Czy jest realna różnica w praktyce, tego nie wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramp Napisano 27 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Zaczynam się przyzwyczajać ,że będę musiał wywalić MT 200 i założyć komplet....tylko no właśnie, pytanie czy przy zupełnie innym mocowaniu będzie to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi