ChuChu Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 (edytowane) Hej, Zaczynam temat zbiorczy. Z racji porządków, będę go co jakiś czas aktualizował kolejnymi komponentami. 1. Kaseta SunRace CSMS1 11-34T 10s + łańcuch KMC X10 srebrno czarny. Sprzedaje bez spinki. Zdjęte z nowego roweru, nie jeżdżone. Cena: 200 zł 2. Uchwyt z tworzywa Garmin do Garmin Edge. Używany przez jeden sezon: 120 zł 3. Uchwyt K-Edge Garmin Edge Race Mount. Uchwyt jest nowy. Kupiłem i okazało się, że nie mam możliwości montażu w nowym rowerze. Niestety zapodziały mi się gdzieś śruby montujące wkładkę do uchwytu. Śruby to standardowe M3x4/5, do dokupienia bez problemu w sklepach metalowych. Cena: 220 zł Wszystkie ceny są do negocjacji, w granicach zdrowego rozsądku. Do ceny należy doliczyć koszt przesyłki. Proszę o kontakt tylko i wyłącznie przez PW. Edytowane 24 Grudnia 2022 przez ChuChu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 Czy uchwyt garmina ma od dołu mocowanie latarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 1 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Nie. Jest to najmniejsza wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano Piątek o 12:18 Mod Team Udostępnij Napisano Piątek o 12:18 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi