bartekl85 Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 Witam, jaki zegarek sportowy polecacie? Zastanawiam się nad [garmin forerunner 245], [polar ignite 2], [polar unite]. Użytkowanie to głównie rower i zegarek codzienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 Miałem garmin instinct solar. Przesiadłem się na fenixa 6pro, choć instinctowi nic nie brakowało do takich zastosowań jak piszesz .wygląd g shockowy Teraz mam fenixa 6 pro . I długo chyba na nic nie zmienię ma wszystko .bateria bardzo dlugo trzyma ,około 2 tygodni ,wiadomo w gps krócej, ma mapy ,niezwykle czytelny ,no jak pisze .dla mnie idealny. Duza zaleta jednego i drugiego jest bateria .ponad 30 godzin w gps .jako smartwatch 14 dni . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl85 Napisano 23 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 Dziękuję za odpowiedź. Fenix 6 pro fajny ale tak ok 1000 zł zamierzam przeznaczyć. Mam od wielu lat gshock- a GA 1000 aer i pewnie wiele lat mi jeszcze posłuży nie ukrywam, że dlq odmiany wolałbym coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 To nie g shock to pełnoprawny zegarek sportowy i w budżecie się zmieścisz. https://youtu.be/Ev4mM-ADGiM Ale wiadomo to tobie ma odpowiadać zegar . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Również używam Garmin instinct w zwykłej wersji pierwszy model, na rower, do biegania i codziennego użytku wystarczający, wybrałem go ze względu na budowę, w pracy często gdzieś zawadzam, uderzam, obijam, nie oszczędzam go od dwóch lat, z ręki nie ściągany, kąpany w błocie, piasku. U mnie głównie służy teraz do biegania, bo używam licznika na rower. Jeżeli potrzebujesz wytrzymały zegarek smar z funkcjami treningowymi i mocną baterią, a nie zależy Ci na kolorowym wyświetlaczu i bajerach, to jest to dobry wybór. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Dokładnie jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aarah Napisano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Fenix 6 pro bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi