Skocz do zawartości

[Zegarek sportowy] opinie.

bartekl85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,  jaki zegarek sportowy polecacie? Zastanawiam się nad [garmin forerunner 245], [polar ignite 2], [polar unite].  Użytkowanie to głównie rower i zegarek codzienny.

Napisano

Miałem garmin instinct solar. Przesiadłem się na fenixa 6pro, choć instinctowi nic nie brakowało do takich zastosowań jak piszesz .wygląd g shockowy 

IMG_20211024_105019-01_copy_992x744_1.jpeg

Teraz mam fenixa 6 pro . I długo chyba na nic nie zmienię ma wszystko .bateria bardzo dlugo trzyma ,około 2 tygodni ,wiadomo w gps krócej, ma mapy ,niezwykle czytelny ,no jak pisze .dla mnie idealny. 

20221214_145030-01_copy_1156x867.jpeg

Duza zaleta jednego i drugiego jest bateria .ponad 30 godzin w gps .jako smartwatch 14 dni .

Napisano

Dziękuję za odpowiedź. Fenix 6 pro fajny ale tak ok 1000 zł zamierzam przeznaczyć.  Mam od wielu lat gshock- a GA 1000 aer i pewnie wiele lat mi jeszcze posłuży ;) nie ukrywam, że dlq odmiany wolałbym coś innego. 

Napisano

Również używam Garmin instinct w zwykłej wersji pierwszy model, na rower, do biegania i codziennego użytku wystarczający, wybrałem go ze względu na budowę, w pracy często gdzieś zawadzam, uderzam, obijam, nie oszczędzam go od dwóch lat, z ręki nie ściągany, kąpany w błocie, piasku. U mnie głównie służy teraz do biegania, bo używam licznika na rower. Jeżeli potrzebujesz wytrzymały zegarek smar z funkcjami treningowymi i mocną baterią, a nie zależy Ci na kolorowym wyświetlaczu i bajerach, to jest to dobry wybór. 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...